JOIN AHLI SHAKLEE

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE?

Kenapa KITA HARUS/ MESTI/ KENA/WAJIB jadi ahli SHAKLEE?

1. Dengan menjadi ahli Shaklee, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%

2. Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang  ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. 

Nilainya adalah 5 hingga 21 %

3. Bonus Kepimpinan

4. Bonus Tambahan

5. Insentif Coordinator

6. Insentif Istimewa

7. Insentif Pelancongan

8. Subsidi Kereta


Bagaimana Nak Bermula?
Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah :

1. Pendaftaran ahli serendah RM35 SAHAJA sekarang dah layak jadi ahli Shaklee🤩

2. Membuat pembelian RM380 ke atas (100 UV point) untuk keahlian percuma, ATAU

3. Pembelian 1 botol Vivix untuk keahlian percuma ATAU

dapatkan consultation daripada kakRehan untuk dapatkan produk Shaklee yang sesuai.

PERBEZAAN KAMI

1. Perniagaan berasaskan produk
2. Sistem yang halal.
3. Belajar bagaimana nak buat marketing online secara agresif.
4. Akan dijemput ke "Secret Group"untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan penjualan.
5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. 


PERLU KE KEKALKAN POINT SETIAP BULAN?

Tidak ! Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain point. Tapi jika anda mahu memulakan bisness dengan SHAKLEE, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara mara, tak perlulah fenin-fenin nak maintain points.


RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI?

Sejujurnya sangat rugi sebab point belian tu akan diberikan kepada AHLI SHAKLEE yang jual SHAKLEE pada anda ! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Rugi kan? Kalau dah merasakan Shaklee ini memang bagus untuk seisi keluarga anda. 

Jadi, memang berbaloi-baloi dan berganda-gandalah kalau dapat merasa segala benefit di atas. Yang pasti, dengan Guideline yg betul dan teliti jika anda mendaftar di bawah bimbingan saya. 

Jangan teragak-agak, anda dijemput untuk bersama kumpulan saya untuk menikmati segala macam benefit. 

Nak join ahli boleh daftar sini. 

  1. Klik LINK SINI
Lepas daftar boleh hubungi saya ye untuk info lanjut.

Hubungi
Puan Raihan 017-2549388 

atau terus klik LINK SINI


2 comments:

Unknown said...

Hebat, bolih saya jadi wakil anda? TQ ;)

KakRehan said...

Berminat? Boleh email, sms kepada saya :
ct_nusrat@yahoo.com atau 017-2549388