Monday, 6 September 2021

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia. 

Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepada semua. So ni dia Defence Set Shaklee dapat FREE Mini Tote bag Shaklee super cantik kiut ni. Geram pulak tau.


Promo September Shaklee 2021
Promo September Shaklee 2021


Dalam Set ni anda akan dapat :

  1. 2 kotak Esp in Sachet  (Setiap kotak ada 10 sachet Esp. Total 20 sachet Esp untuk penggunaan 20 hari)
  2. 1 botol Vitalea ni adalah multivitamin Shaklee yang merupakan produk pertama Shaklee dicipta sejak tahun 1915. Tu dia lamakan.
  3. 1 botol Omega Guard minyak ikan yang sangat berkualiti tinggi.
  4. FREE mini tote bag yang super cantik. Ada 2 pilihan warna - kuning dan pink boleh pilih nak yang mana. kakRehan peminat pink kaler.hihi.
  5. FREE KEAHLIAN SHAKLEE - Jimat RM35 dah tak perlu bayaran yuran ahli dah. Jimat sangat dah ni.
  6. FREE SHIPPING - YES! Jimat lagi tak perlu bayar kos pos jika pembelian RM300 ke atas. Shaklee bagi free pos je tau. 



Manfaat setiap produk dalam Defence Set


MANFAAT SETIAP PRODUK SHAKLEE DALAM DEFENCE SET


1.Manfaat Esp Shaklee

Manfaat Esp Shaklee
Manfaat Esp Shaklee


2. Manfaat Omega Guard Shaklee

Manfaat Omega Shaklee
Manfaat Omega Shaklee

3. Manfaat Vitalea Shaklee


Manfaat Vitalea Shaklee
Manfaat Vitalea Shaklee


SIAPA YANG HARUS MEMILIKI SET DEFENCE SHAKLEE?

  • Mereka yang berumur 12 tahun ke atas
  • Lelaki dan wanita dewasa dan warga emas
  • Mereka yang baru pertama kali nak cuba produk Shaklee
  • Ibu mengandung
  • Ibu berpantang
  • Ibu menyusu
  • Remaja

Ni real gambar mini tote bag yang dah grab


Namun untuk lebih details kakRehan cadangkan kalian dapatkan consultation daripada dealer Shaklee yang sah. Memandangkan ada certain produk Shaklee tidak sesuai untuk mereka yang maybe alergik dan ada masalah kesihatan. 

Jika kalian berminat boleh hubungi saya terus juga. KakRehan berbesar hati nak bantu berikan consultation terutama mereka yang bercadang nak beli. Consultation khas untuk customer saya termasuk cara makan produk selepas pembelian.

Ok kakrehan nak share harga set ni. Harga bukan ahli Shaklee adalah RM427.50. Namun nak bagi SPECIAL OFFER. 


Harga Bukan Ahli Set Defence Shaklee

Belian set ni automatik layak dapat FREE KEAHLIAN SHAKLEE. Maka kakRehan teruja nak bagitau anda akan dapat 👇

Harga ni RM342 SAHAJA. FREE KEAHLIAN SHAKLEE DAN FREE SHIPPING 

Total penjimatan adalah sebanyak RM130.50 . Wow! Banyak tu kan. Zaman sekarang kita  semua nak jimatkan dan grab pada harga murah. Inilah masanya.


Harga Ahli Set Defence Shaklee

Set ni best sangat tau ia merupakan set basic kesihatan Shaklee yang anda patut cuba amalkan. Promo ni sah sehingga akhir bulan September ini sementara stok masih ada. 


Berminat nak cuba atau join ahli Shaklee?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI dan jangan lupa hubungi saya

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik sini link wasap

Jemput follow

FACEBOOK  : Raihan Idris
INSTAGRAM : Shaklee.bykakrehan
TIKTOK         raihan_785
 

Pos Shaklee seluruh Malaysia.



No comments:

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia.  Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepad...