Wednesday, 16 June 2021

KELAS PRODUK SHAKLEE TENTANG ALFALFA COMPLEX BY MISS ALET

Assalamualaikum dan salam bahagia.

Alhamdulillah sesi kelas harini topik Alfalfa memang best sangatt. Bila join kelas ni refresh balik lah manfaat Alfalfa. Ni vitamin pertama kakRehan consume tahun 2011.😍 

      



Kelas ni sharing oleh leader team bisnes kami Cik Nur Fadzilah atau panggilan manja Cik Alet. Bila ada kelas macam ni kan sebenarnya dapat refresh balik ilmu produk sejarah Alfalfa. Then sharing kelebihan Alfalfa ni  tersangatlah banyak rupanya. 


Kelas online Shaklee
Kelas Online Shaklee by Cik Alet

Ni lah leader Shaklee kakRehan
Master Norita

Yang ayu ni kakRehan lah bakal 
Dealer Shaklee awak. Hehe


Sekarang ni lama tak ambil. Nampaknya kena ambil semulalah. Manfaat ni tersangatlah banyak lelagi wanita ni. Jom kakRehan share manfaat Alfalfa Complex Shaklee ni yang kalian pun patut cuba juga tau.


MANFAAT ALFALFA COMPLEX SHAKLEE



Kalau tengok manfaat dia banyak jugakan. KakRehan suka amalkan ni sebab dia bagus untuk kesihatan dalaman wanita juga tau. Kebaikannya untuk wanita antaranya atasi masalah keputihan.

Selain tu bagus untuk ‘miss v’ wanita lagi2 dah kahwin. Nak cerita details segan pula tapi senang cite ramai share ia bagus untuk hubungan suami isteri juga. 😁


SIAPA YANG PERLUKAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE?


1. Mereka yang ada masalah darah kotor.

2. Mereka yang ada masalah alahan.

3. Mereka yang masalah kaki sembab (edema)

4. Mereka yang ada masalah jerawat.

5. Mereka yang ada masalah bisul.

6. Mereka yang ada masalah usus kotor.

7. Mereka yang ada masalah gout.

8. Mereka yang ada masalah bau badan 

9. Mereka yang ada masalah gastrik dan pedih ulu hati.

10. Wanita yang ada masalah keputihan.



Alhamdulillah bila ada kelas online macam ni sebenarnya membantu sangat buat semua ahli Shaklee samada nak makan sendiri atau bisnes dalami ilmu lroduk.

Mereka yang nak dapatkan Alfalfa complex ni juga ada certain yang tak boleh ambil. Jadi untuk kalian yang nak beli dengan kakRehan or team bisnes Shaklee saya boleh dapatkan consultation sebelum membuat belian ye.

Bagi kalian yang minat nak join ahli Shaklee dengan team kakRehan Desire Family. In shaa Allah akan dapat access join kelas online Shaklee then if terlepas ada recording yang uols boleh dengar sebelum ni. Kita bisnes dengan ilmu tau. 


Penafian: Produk-produk yang di sarankan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan penyakit. Dapatkan nasihat dari pegawai perubatan bagi mereka yang menerima rawatan sebelum menggunakannya



Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik sini link wasap

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.


#KakRehanShaklee

#DesireFamily

#BisnesShaklee

No comments:

CORETAN HARI RAYA AIDILADHA TAHUN 2021

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha semua.   Hayati hadis ini. Dua hari raya adalah kurniaan Allah kepada hambaNya yang beriman. حَدَّثَنَا...