Monday, 5 April 2021

TESTIMONI ESP SHAKLEE - ALHAMDULILLAH MASALAH GASTRIK DAPAT DIATASI

Assalamualaikum dan salam bahagia.
Semoga diberi kesihatan buat semua pembaca blog ni. entry kali ni nak share pasal pengalaman kena gastrik tahun lepas.

Tahun lepas kakRehan diserang gastrik yang sangat teruk juga. Tak pernah seumur hidup kena gastrik. Tiba2 perut rasa sakit. Badan berangin. Selain tu kakRehan alami simptom gerd dan kena anxiety juga. Melepek macam orang sakit terlantar.

Pagi2 tak boleh makan lambat. Seawal subuh dah kena isi perut. Nak makan berat lain tak lalu. Sebab kena pantang makan banyak juga masatu. Takde selera makan. Makan sekadar nak bagi tenaga.

So Esp nilah penyelamat kakRehan bancuh Esp minum dan makan dengan Oat. Risau juga puasa tahun lepas tak larat. Eh Alhamdulillah syukur Allah bantu puasa. Takde sakit2 perut. Nak lagi sedap boleh dengan susu,kurma dan oat untuk lebih kenyang.



Esp dan kurma pilihan hati



Bila sihat satu nikmat. Sekarang nak makan apa2 pun bersederhana. Alhamdulillah terima kasih Allah. Asbab ambil Esp no more gastrik. Takde pantang ketat macam sebelum ni di samping usaha lain juga jaga makan juga tau😘



TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK




TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK
Alhamdulillah gastrik dah tak bertandang dan kenyang lama.




TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK
Alhamdulillah Esp membantu atasi masalah gastrik yang dulu.














Yang ada masalah gastrik lepas ni dah tak perlu risau lagi. Kita ikhtiar semoga dengan izin Allah dapat bantu kesihatan lebih baik. Boleh juga cuba Set Gastrik Shaklee ni.




Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.


#BisnesShaklee
#DesireFamily
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang
#FreeAhliShaklee
#FreeKeahlianShaklee







No comments:

CORETAN HARI RAYA AIDILADHA TAHUN 2021

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha semua.   Hayati hadis ini. Dua hari raya adalah kurniaan Allah kepada hambaNya yang beriman. حَدَّثَنَا...