Monday, 5 April 2021

TESTIMONI ESP SHAKLEE - ALHAMDULILLAH MASALAH GASTRIK DAPAT DIATASI

Assalamualaikum dan salam bahagia.
Semoga diberi kesihatan buat semua pembaca blog ni. entry kali ni nak share pasal pengalaman kena gastrik tahun lepas.

Tahun lepas kakRehan diserang gastrik yang sangat teruk juga. Tak pernah seumur hidup kena gastrik. Tiba2 perut rasa sakit. Badan berangin. Selain tu kakRehan alami simptom gerd dan kena anxiety juga. Melepek macam orang sakit terlantar.

Pagi2 tak boleh makan lambat. Seawal subuh dah kena isi perut. Nak makan berat lain tak lalu. Sebab kena pantang makan banyak juga masatu. Takde selera makan. Makan sekadar nak bagi tenaga.

So Esp nilah penyelamat kakRehan bancuh Esp minum dan makan dengan Oat. Risau juga puasa tahun lepas tak larat. Eh Alhamdulillah syukur Allah bantu puasa. Takde sakit2 perut. Nak lagi sedap boleh dengan susu,kurma dan oat untuk lebih kenyang.



Esp dan kurma pilihan hati



Bila sihat satu nikmat. Sekarang nak makan apa2 pun bersederhana. Alhamdulillah terima kasih Allah. Asbab ambil Esp no more gastrik. Takde pantang ketat macam sebelum ni di samping usaha lain juga jaga makan juga tau😘



TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK




TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK
Alhamdulillah gastrik dah tak bertandang dan kenyang lama.




TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK
Alhamdulillah Esp membantu atasi masalah gastrik yang dulu.














Yang ada masalah gastrik lepas ni dah tak perlu risau lagi. Kita ikhtiar semoga dengan izin Allah dapat bantu kesihatan lebih baik. Boleh juga cuba Set Gastrik Shaklee ni.




Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.


#BisnesShaklee
#DesireFamily
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang
#FreeAhliShaklee
#FreeKeahlianShaklee







Thursday, 1 April 2021

PROMO SHAKLEE APRIL 2021 - PILIHAN SET KOMBO RAMADHAN LAYAK PERCUMA KEAHLIAN DAN BELI SHAKER SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam ceria.
Alhamdulillah bulan April ni umat islam sedunia raikan bulan ramadhan yang mulia. Dengan itu kakRehan nak share berita gembira buat pengguna tegar Shaklee. Bulan April ni promo istimewa Set Ramadhan Shaklee dengan pembelian produk 100UV (bersamaan belian produk RM340 ke atas dalam mana2 set ramadhan sahaja ye)

Dengan pembelian Set Ramadhan Shaklee ni kalian layak

- PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
- PERCUMA KOS PENGEPOSAN SELURUH MALAYSIA
- LAYAK DAPATKAN SHAKER SHAKLEE BARU DENGAN HARGA RM8.50 ( Harga asal RM18.75)





PILIHAN SET RAMADHAN SHAKLEE

                                      
                                       

                          
    


                                         



















Banyak pilihan kan set ramadhan Shaklee ni. Cuma ada certain produk yang perlukan consultation siapa yang sesuai ambil atau tidak. Jika anda belum menjadi ahli Shaklee dan membuat pembelian boleh je hubungi saya untuk consultation ye.


Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.


#BisnesShaklee
#DesireFamily
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang
#FreeAhliShaklee
#FreeKeahlianShaklee













PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia.  Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepad...