Tuesday, 15 December 2020

VITAMIN YANG SURIRUMAH DAN WANITA BEKERJA HARUS AMALKAN

KakRehan pernah bekerja sebelum ni.  Dan sekarang work from home 7 tahun juga. Bekerja dan kerja dari rumah tu memang ada cabarannya. Tipulah tak pernah rasa letih walaupun kerja dari rumah. Faham-fahamlah kat rumah banyak kerja yang takkan setel. Mana nak layan dan besarkan anak2 sekali. 

Namun itu bukanlah alasan. Ni yang nak share vitamin yang best dan bantu untuk kekal bertenaga dan kurangkan rasa letih lesu dan stress even bekerja atau kerja dirumah mahupun surirumah.  Saya sangat sarakan untuk kalian amalkan B complex dan Ostematrix ni😊





Vitamin ni bukan magic tau. Just ambil 1 jenis tu setel semua masalah. Tidak sama sekali. Sebabnya setiap vitamin tu ada fungsi dan manfaat berbeza juga.


Manfaat B complex 



2 vitamin ni kalsium Ostematrix dan vitamin B complex. Dah consume since 2011. Ada masa tu skip makan juga. Bila skip atau tak makan lama tu memang tahu bezalah badan tu macam mana. 
Rasa tak best sah2 kurang nutrisi. Hehe.


Manfaat Ostematrix 



Dah umur dah 30 an ni memang adalah time letih lesu, sakit pingganglah. Then ada masa stress dan sakit kepala. Normal manusia Allah tak bagi sihat sepanjang masa. Ada ujian sakit tu semoga Allah hapuslah dosa2 kita gituu😘

Apa yang best vitamin ni bantu sangat kakRehan dalam 

- Legakan urat saraf seperti masalah letih,  rasa lenguh2,sakit urat, sakit sendi dan tulang
- Legakan sakit kepala pun bila amik sebelum tidur esoknya dah lega. 
- Kurangkan sakit senggugut 
-  Atasi masalah anxiety (ye daku ada sakit ni sebenarnya tapi masih terkawal).
-  Kurangkan rasa stress dan sebagai penenang
-  Mudah tidur lena waktu malam

Alhamdulillah syukur bila Allah bagi nikmat sihat. Sebab bila kita sakit terlantar atau terbaring jekan. Takde selera makan. Kalau sakitpun ambillah vitamin. At least takde lah badan kurang zat atau nutrisi akibat takde selera nak makan tu.

Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍


Nak daftar sendiri boleh terus KLIK SINI

Atau perlukan bantuan saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.


#BisnesShaklee
#DesireFamily
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang
#FreeAhliShaklee
#FreeKeahlianShaklee











No comments: