Friday, 11 December 2020

TESTIMONI HERBLAX - PUAS HATI BILA PEMBUANGAN LANCAR DAN TAK SEMBELIT LAGI

Assalamualaikum dan hai semua. Semoga diberi kesihatan yang baik.😊

Sebelum ni saya dah share tentang vitamin Herblax dan kebaikannya yang tersangatlah bagus untuk mereka yang alami masalah penghadaman, susah membuanglah dan masalah sembelit. 




Uii seksa tau kalau sembelit kena duduk lama-lama menunggu. Pakej siap keluar air mata sebab bahan buangan tu susah nak keluar dan besar pulak. Sudahnya luka pula dah. Hihi. Yang pernah alami je tau seksanya rasa sembelit ni.

So kalini saya nak kongsikan testimoni Herblax Shaklee yang dah ramai amalkan dah puas hati. Kesan dia pun seawal sehari dah nampak tau😘



TESTIMONI HERBLAX


Best bila membuang



Pelawasan lancar dan berat dah



Senang betul nak membuang


Bagus buang toksin dalam badan



Sistem detox bertambah baik


Okay yang ni sebahagian je testimoni Herblax actually banyak lagi tau yang tersangat puas hati lepas amalkan Herblax. Bukan je takat untuk sembelit bagus juga untuk ikhtiar turunkan berat badan. Next time saya kongsikan testimoni yang lain ye😘






Berminat nak cuba?

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍

Hubungi saya
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Free Cod Shaklee Klang - Teluk Gadong, Kg Sungai Delek, Kg Sg Udang, Teluk Pulai , Kg Raja Uda dan berdekatan,

Cover area Cod Shaklee - Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.

#BisnesShaklee
#DesireFamily
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang
#FreeAhliShaklee
#FreeKeahlianShaklee
#HerblaxShaklee



No comments:

CORETAN HARI RAYA AIDILADHA TAHUN 2021

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha semua.   Hayati hadis ini. Dua hari raya adalah kurniaan Allah kepada hambaNya yang beriman. حَدَّثَنَا...