Saturday, 11 April 2020

APAM NASI JUADAH PETANG WAKTU PKP

Bila suami ada je idea nak masak apa. Maka terhasillah apam petang ni. Semalam dah buat. Tak berapa nak jadi. Petang ni dia test lagi tapi suami den tetap tak puas hati. 

Katanya tak berapa nak jadi. Isi parut kelapa takde. So dia tabur dengan hirisan gula melaka sebab apam ni kurang manis. Kira ngamlah rasanya. 😘

Apam Nasi PKP


Takpe yang janji boleh makan kami ngap dengan rasa bahagia dan sedap dimakan.hihi. Mikhail suka apam ni rupanya😋

Nak abadikan kisah PKP ni macam2 aktiviti kami sekeluarga. Kalau bab masak2 serah kat suami Master Chef kat rumah. Alhamdulillah terim kasih encik suami💓

#MenuPKP
#StayAtHome
#StaySafe

No comments: