Tuesday, 14 April 2020

ADA MASALAH GASTRIK DAN RISAU RASA LAPAR MASA PUASA NANTI? INI PENYELAMATNYA

KakRehan kalau ada masalah gastrik nak amik apa ye?

Orang yang ada gastrik mesti risau lagi2 tak lama lagi nak puasa pulak tu. Sekarang pun time pagi2 perut pedih dah berbunyi minta diisi. Tak boleh makan sebarang pula tu

Ok ni kakRehan share pengalaman peribadi ada masalah gastrik sikit. KakRehan amalkan protein Esp suam minum awal pagi. Then malam if perut pedih pun minum Esp untuk alas perut tu. 





Pilihan lain kalau tak suka minum plain. Ada protein cinch Shake yang super sedapp ni.😋

Boleh pilih perisa coklat ke. Cafe latte or vanilla pun ada. Jangan risau kalau Esp atau cinch Vanilla banyak resepi smoothie uols boleh try tau🤩




Bolehlah nak buat stok time puasa nanti. Ambil time sahur. In shaa Allah puasa takde rasa pedih perut sangat dan mampu bertahan bagi mereka yang gastrik💓

Nak cuba protein Shaklee yang berkhasiat ini boleh je terus wasap KakRehan

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍

Nak join ahli boleh daftar sini. Klik link
Lepas daftar boleh hubungi saya ye untuk info lanjut.

Hubungi
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Cod Shaklee area Teluk Gadong, Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.



#Gastrik
#PuasaShaklee

No comments: