Sunday, 8 March 2020

Lebih 10 tahun hidap Gastrik Sekarang Dah Dapat Atasinya

KakRehan nak share luahan hati penghidap gastrik yang derita lebih 10 tahun. Now dia dah sihat dan tak menderita lagi. Teruja pula dengarnya. Jom baca sharing Fieza Shukor

⭐⭐AKU & GASTRIK... Dulu vs Sekarang⭐⭐

Saya dulu memang penghidap GASTRIK serius... Siapa yang rapat ngan saya tahu la macam mana tahap kesihatan saya...

Maklum la...duduk hostel, selalu la skip makan...bila dah start kena, tak jaga makan pula, memang tanggung la!

Start kena masa bulan puasa...kat sekolah teknik. Kawan2 da suruh buka puasa awal...tapi saya tak nak, bertahan juga sampai waktu berbuka... Sudahnya menggigil teruk sampai tak boleh nak makan n tak larat jalan pun...

Masa kat matrik, memang selalu la muntah sebab perut tak boleh kosong langsung... Masa kat uum paling teruk! Sampai muntah2 all the way nak pergi pusat kesihatan..masa bulan puasa juga, gatal..perut da kosong, g makan pedas pula time berbuka...mata sampai tak nampak, kabur... Doc kata memang dah tahap serius!

Lepas habis belajar, duduk rumah memang makan terjaga...jarang la gastrik. Tapi kadang tu kena juga, bila tak jaga makan, bila puasa..

Tapi sejak mengandung saya baru tersedar gastrik saya hilang tiba2... Saya mampu berpuasa penuh tanpa gastrik diwaktu kandungan saya berusia 9 bulan...

Rahsianya? Set hamil Shaklee yang terdapat ESP, Ostematrik & Bcomplex juga vitamin yang baik untuk atasi masalah gastrik...


Set Gastrik Shaklee

Alhamdulillah...lebih 10 tahun saya penghidap GASTRIK tegar...dengan Shaklee saya dapat atasi masalah saya dan hidup lebih sihat..

So, pada sesiapa yg risau tak boleh berlapar langsung, susah nak berpuasa sebab gastrik, tak nak bergantung dengan ubat, cubalah atasi dengan Set Gastrik Shaklee.. InshaaAllah membantu...

***

Terima kasih Fieza untuk sharing pengalaman gastrik.

KakRehan nak share juga Set Gastrik Shaklee boleh juga tambah Pepermint Ginger untuk buang angin dalam badan.

Set Gastrik Shaklee


Yang nak dapatkan Set Gastrik ni boleh roger sis Fieza ni juga ye.
📱019-7293577


Atau hubungi kakRehan untuk consultation.

Dapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat dengan mendaftar ahli Shaklee serendah RM35 atau belian point 100UV ( RM380 ke atas) layak dapat Free Keahlian Shaklee😍

Nak join ahli boleh daftar sini. Klik link
Lepas daftar boleh hubungi saya ye untuk info lanjut.

Hubungi
Puan Raihan 017-2549388 atau terus klik link

Pos Shaklee seluruh Malaysia.

Cod Shaklee area Teluk Gadong, Bukit Tinggi, Pandamaran, Bandar Botanic, Rantau Panjang, Port Klang dan Klang
( certain area kami tak cover).
Caj cod dikenakan mengikut jarak.

No comments: