SHAKLEE TAK LANTIK MANA2 ARTIS JADI DUTA


KakRehan jarang nak share retis Malaysia ni consume Shaklee. Memang ada pun. Tapi bagi kakRehan retis ni kalau cantik pun sebab depa banyak duit. Boleh je buat skin treatment kat spa.

Dah kalau consume maybe macam jenis produk. Bukan tak percaya. KakRehan pun ada share juga sebelum ni lepas tu malas dah nak up. Kadang depa tu review macam2 produk. Dah tu mana satu yang ok dan tak ok. Semua depa balun.hihi.


Gini sebenarnya takut overclaim tentang retis kang tak dapat sama macam orang lain. Cukuplah kalau kita memang guna setia macam kakRehan ni since 2011 haa. Memang layaklah jadi duta.Duta free je takpe. 🙈
Pengguna Shaklee
Since 2011


Dapat kat depa nak claim duit royalty bagai sebab guna muka depa. Adalah kes ni retis. Ada seller yang up pasal dia. Tak masal nak claim kat Shaklee. Sian Shaklee tak bersalah.hehe.

Kesimpulannya Shaklee tak lantik mana duta okeh. Kami dealer rata2 proven testimoni. In shaa Allah bantu kongsi manfaat yang ikhlas dengan uols😘




Comments