PROMO OGOS VIVIX SHAKLEE

Yuhuuu! Si merah ni promo bulan ni. Harga dia memang bikin mata terbuntang. Percayalah yang ni juga antara top 10 paling femes produk Shaklee.

Ia bukan produk untuk orang have have je. Sebab ramai yang ambil untuk kesihatan. Yang ada masalah kesihatan pun boleh.

Sejenis minuman antioksidan tonik pekat likat rasa masam-masam. Bikin terkujat mata segar bugar terus.hehe. Boleh juga nak bancuh air camtu atau mix jus buah pun sedap.


PROMO OGOS VIVIX SHAKLEE


Oh ye harga tertera tu harga bukan ahli. Tapikan nak pecah rahsia belian set promo ni Buy 6 Free 1 atau Beli 2 Diskaun 5% Automatik layak shaklee member dan siap dapat cash bonus sekali.


VIVIX SHAKLEE


Sekian laporan promo Shaklee untuk si tonik merah Vivix.

Nak lebih info?
Wasap kakRehan 017-2549388
Atau klik link ni

Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas

#PromoVivix

Comments