SEDAP NI KALAU MINUM TIME SAHUR DAN BUKA NI FUHHH SEJUK ANAK2 TEKAK

Ya Allah! Bahangnya cuaca kat luar tu. Rasa belengas duk dalam rumah. Tekak pun kemain haus manjang meronta-ronta rasa nak minum air sejuk nak makan aiskrim lahh. 

Ni belum puasa lagi. Dalam cuaca macam ni risau pula takut letih dan tak larat puasa nanti. Lagi ibu menyusu macam kakRehan. Sejenis yang kena minum air bebanyak. 


La ni tak risau dah. Sebenarnya since 2011 lagi kakRehan standby dah bulan puasa je wajib amik air basikal nihaa. Tengok kaler oren yang mengancam tu. Dibancuh sejuk-sejuk. Fuhh segar yakmat. 



Performance Drink
(Sumber gambar google)


Minum time sahur bantu elak badan terhidrat dan kurang sikit rasa haus. Yang penting badan maintain tenaga. Susu anak pun rileks selamba je. 


Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:

1. Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
2. Ibu mengandung yang kerap letih
3. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
4. Mereka yang berpuasa untuk sahur dan berbuka.
5. Para pesakit yang menghidap gout.
6. Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
7.Jika sering diserang sakit kepala atau migrain.
8. Anak-anak yang demam.
9. Anak-anak yang nak belajar berpuasa
10. Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
11. Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan. 
12. Sesuai anak seawal setahun ke atas dan warga emas.

Tak lama lagi nak puasa boleh try Performance Drink ni. Boleh grab persediaan untuk puasa😊

INFO PERFORMANCE DRINK DAN KANDUNGANNYA



Nak lebih info?
Wasap kakRehan 017-2549388
Atau klik link ni 


Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas

Comments