PELUANG FREE KEAHLIAN SHAKLEE DENGAN WELCOME SET SHAKLEE

UNTUNGNYAAAAA AWAK😱

Ya Allah! Geram pulak tengok promo April - Jun 2019 ni. Boleh pula promo ni main ngelat khas untuk yang bukan ahli je. Sebab harga tu kami ahli tak dapat tau. Lebih murah dan jimat dari harga ahli. Uwaaaaa 😭



PROMO WELCOME PACK SHAKLEE APRIL-JUN 2019


PROMO WELCOME PACK SHAKLEE APRIL-JUN 2019

Untung sangat beli time promo ni. Belian starter pack Jom Shaklee dapat diskaun 10% untuk ahli yang baru nak mendaftar. Point pun awak dapat, makanya bonus pun masuk ke akaun awak terus.


Ni 3 set promo starter pack yang dapat diskaun 10%



PROMO WELCOME PACK SHAKLEE APRIL-JUN 2019

💖Vivix twinpack

Belian 2 botol Vivix Retail Price RM950
Harga Promo RM684 lebih murah dari harga ahli tau!

Khas untuk bukan ahli Sahaja Shaklee offer malah yang id shaklee terminated kalian boleh register semula dan grab this promo.


💖Basic set skincare YOUTH

Terdiri 4 item utama basic skincare iaitu Cleanser, Toner, Day cream dengan SPF 50 dan krim malam.

Harga retail RM850. Tapi promo ni hanya RM684. Jimatnya!

💖Daily Essential

Ada 6 item Shaklee kesemuanya iaitu Vivix, Esp, Omega, Vitamin C, B complex dan Vitalea.

Harga runcit RM1022. Harga promo hanya RM736.20. Serius yang ni boleh diamalkan seisi keluarga. Best best!


Yang pastinya semua set ni harga jimat beratus pulak tu. Dapat FREE keahlian, penghantaran dan dapat CASH BONUS sekali. Siapa nak bagi weh? Beli barang dapat duit pulak. Ish ish ishh.Time promo nilah grab tau.

Promo sah dari 1 April-30 Jun 2019 SAHAJA. Limit 1 set sahaja mana2 starter pack.

P/S: Yang berdaftar bulan April tanpa beli set ni uols masih boleh grab mana2 set limit 1set je dalam tempoh 60hari daftar tau.

Nak lebih info?
Wasap kakRehan 017-2549388
Atau klik link ni 


Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas


#DesireFamily
#AhliShaklee

Comments