BEST KE BISNES SHAKLEE NI?

Ya Allah! Tak terungkap nak kata sangat best dan bersyukur sangat bertemu bis Shaklee. Dapat reward trip Umrah siapa tak happykan. Pakej bawa suami dan anak sekali. 3 orang sekali kami pergi. Alhamdulillah syukur Ya Allah.

Ni salah satu trip Shaklee Umrah-Abu Dhabi tahun 2015. Dah lama tapi kenangan ke sini pasti tak dapat dilupakan dan sentiasa segar dalam ingatan. 



Sentiasa rindu nak kesana. Kalau tengok tv tengok orang tawaf kat Masjidil Haram pun aku dah sebak rasa nak nangis. Yang dah ke sini pasti tau perasaannya.

Salah satu kelebihan bis Shaklee tawarkan trip Umrah percuma untuk leader yang layak dan achieve target. Permudahkan urusanku dan DESIRE FAMILY. KakRehan doakan kekawan pun dapat jejak ke sini. Aminn.

KakRehan nak ajak kalian yang serius bisnes samada part time atau fulltime.


Wasap kakRehan 017-2549388
Atau klik link ni 


Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.
Trusted Shaklee Dealer since 2011

Comments