Tuesday, 5 March 2019

TENGAH CARI BISNES PART TIME KE? BOLEH JOIN DESIRE FAMILY




Ya Allah senangnya zaman sekarang nak bisnes. Semua hujung jari je nak dapat ilmu dan info. Kalau dulu kakRehan kena take time nak dapat info. Guna pakcik google je. Masa tu gambar pun takde lah macam sekarang. Edit lelawa.

Channel rujukan dan
info Desire Family


Alhamdulillah guna kemudahan ada sekarang. Suka sangat telegram. Boleh buat channel info, gambar dan paling best kelas2 sebelum ni kakRehan dan sesiap buat channel modul tau. Jadi boleh rujuk kat situ terus. Takdelah diorang terkapai2 nak cari mana dan buat kelas ulangan yang sama je.

Tahun ni pun dan share reward untuk achievement. Moga diorang terus meroket rempuh 2019 ni. Doakan iols ni kaya berjaya dunia akhirat. Bolehlah bagi reward best kevavoom lagi. 😘

Ada nak buat part time bisnes ke? Jemputlah join Desire Family. Ku bentang karpet merah buatmu.

NAK BISNES PART TIME SHAKLEE?

Siapa kat sini yang memang consume Produk Shaklee? Dah jadi ahli ke belum?

GRUP WASAP BISNES

GRUP WASAP INFO DAN
AHLI MAKAN SENDIRI


JOIN AHLI SHAKLEE

Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh. Nak bisnes hakak sedia guide awak from zero to hero. Semua kita dah sediakan. 

Yuran ahli Shaklee serendah RM35 sahaja atau FREE KEAHLIAN SHAKLEE dengan belian dengan point 100UV (lebih kurang RM340).


Join team Desire Family jom.

Pengedar Shaklee Klang dan Port Klang,
Puan Raihan 017-2549388
KLIK TERUS


KakRehan,
Leader Desire Family
Trusted Shaklee Independent Distributor Since 2011.

#DesireFamily
#IncomeGemukDesire
#AhliShaklee
#DaftarAhliShaklee
#ShakleeKlang
#ShakleePortKlang

No comments:

CORETAN HARI RAYA AIDILADHA TAHUN 2021

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha semua.   Hayati hadis ini. Dua hari raya adalah kurniaan Allah kepada hambaNya yang beriman. حَدَّثَنَا...