SEDIHNYA BILA MAK NGADU MAK SAKIT BADAN NI

Kalau ikutkan hati nak je balik rumah mak. Nak jenguk mak. Mak je tau keadaan anaknya ini. Ada benda yang kita tak terluah nak cerita umum.



Memadai cite kat mak dia faham segalanya. Walau hati meronta2 nak balik jumpa mak!
Walaupun jauh namun salah satu asbab bisnes juga nak berikan terbaik untuk mak. 

Kadang mak tak minta duit pun. Mak ngadu sakit2 badan dan kaki pun dah rasa risau. Kaki sakit tak boleh solat berdiri. Kena duduk. Nak jalan pun slow2 je.

KakRehan penah tengok mak solat duduk. Sedih rasa๐Ÿ˜ข.

Bila call mak mesti mak akan pesan Vitamin ni

"Siti maknya Ostematrix dah habislah. Nanti poskan sebotol ye. Bila tak makan badan rasa sakit2 tak best"



            INFO TENTANG OSTEMATRIX

Syukur bila mak amalkan dia rasa serasi dan kesihatan bertambah baik. Bukan apa orang tua ni yang dia nak bila solat tu selesa jekan. 

Mungkin kita sebagai anak tak punya banyak duit nak berikan mak ayah. Namun kesihatan mereka yang utama.

Ada yang mak ayah masalah selalu sakit2 kaki,sakit urat,lenguh,kejang2 dan selalu penat. Boleh cuba berikan mereka pil kalsium Ostematrix ni.๐Ÿ˜˜

#VitaminMakAyah
#Ostematrix

Berminat nak dapatkan pil kalsium Ostematrix ni

Hubungi

KakRehan 017-2549388
Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas


Comments