PROMO PAKEJ FACIAL DESIPA SPA.

DESIRE SPA MAC PROMO!

Alhamdulillah dah 4 bulan Desire Spa beroperasi. KakRehan nak share bulan Mac ni. Jom grab mana nak dapatkan servis facial yang jimat macam ni.

Dibelai manja uols just tadah muka je. Rilekskan diri nak tidur pun boleh. Hehe. Tujuan facial ni nak buang sel kulit mati. Nak bagi kulit berseri2 anjal dengan teknik urutan yang bantu lancarkan peredaran darah.

PROMO DESIRE SPA MAC 2019

PAKEJ NORMAL FACIAL

PAKEJ TREATMENT FACIAL


Paling best untuk treatment facial kami guna mesin khas yang bantu urut otot2 muka jadi anjal toink2 plus dengan lampu led yang pelbagai manfaat. Best yakmat!

Uols kena cuba jom! Servis facial mobile spa area Klang dan Shah Alam boleh roger KakRehan 017-2549388. Available utk lelaki juga facial oleh suami saya.

Klik link wasap 



Comments