MABUK LAUT LEGA CEPAT LEPAS AMALKAN NI

Terbaca perkongsian rakan facebook kakRehan Rozan Mian.



"Al-kisahnye pagi tadi ikut daddynye ge mancing, kemain seronok dok tepi laut angin pun banyak.

Dalam kete nak balik start rase mual2 je, sampai masjid tanah bagitau kat daddynye. Daddynye cakap tu mabuk laut la tu. Mommy cakap tapi mase kat laut tadi ok je x mabuk pun. Hihihi

Mujur la mommy ade bawak PEPPERMINT GINGER PLUS ni, bawak sebab nak buat photoshoot vitamin2 mommy, view cantik wehh. Sebeban segala macam vitamin mommy bawak tadi. Hihi


KLIK SINI NAK TAU TENTANG PEPERMINT GINGER


Elok makan PEPPERMINT ni, dalam 15 minit lepas telan ni, hilang terus rase loya tu tau. Kejap2 sendawa pulak, buang angin skali tu. Memang syok ๐Ÿ‘"

Wah tq momny rozan sudi share pengalaman beliau. Bukan apa selalu orang share bagus ibu hamil kan yang loya. Haa kali ni pasal mabuk laut pun boleh stanbdy stok ni.

Shaklee area Masjid Tanah boleh roger2 mommy Rozan 017-780 0781.






Comments