BUANG SEL-SEL KULIT MATI DENGAN SCRUB ALFALFA




Untuk facial customer kakRehan guna herba Alfalfa ni. Nak dapat kesan best of cos kena kena makan.Kita gunakan apa yang ada kat rumah. Ala macam kita guna bahan dari dapur ni kan.

Tapi yang ni kita guna luaran as a scrub. Alfalfa ni bagus untuk detox. Cara kakRehan akan tumbuk sesiap banyak. Kalau untuk sekali guna boleh guna 5biji pun ok. Then tumbuk hancur jadi serbuk.



Lepas tu tepek seluruh muka dan biarkan seketika bagi resap dalam kulit. Then korang sental muka dan guna teknik urutan macam cuci muka amik masa 1 minit. Jangan lelama sangat tau scrub ni.

Lepas scrub muka akan rasa bersih dan licin sebab sel kulit mati kita singkirkan. Pulak fresh berangin je muka macam duk kat salji.hehe. Manfaat alfalfa sendiri untuk detox. Kalau ikut memacam manfaat bila amal dalaman. Next lah kakRehan share pasal alfalfa ni😘


Scrub Alfalfa untuk customer Desire Spa.
Nak dapatkan servis facial terus ke tempat uols area Klang dan Shah Alam wasap KakRehan 017-2549388. Facial lelaki pun ada oleh suami kakRehan.

Klik LINK wasap untuk booking slot


#MobileSpaKlang
#MobileSpaShahAlam
#FacialLelakiKlang
#FacialLelakiShahAlam
#FacialWanitaKlang
#FacialWanitaShahAlam
#DesireSpa
#TipsKulitSihatByKakRehan

Comments