Friday, 8 March 2019

SEDIHNYA BILA MAK NGADU MAK SAKIT BADAN NI

Kalau ikutkan hati nak je balik rumah mak. Nak jenguk mak. Mak je tau keadaan anaknya ini. Ada benda yang kita tak terluah nak cerita umum. 

Memadai cite kat mak dia faham segalanya. Walau hati meronta2 nak balik jumpa mak!
Walaupun jauh namun salah satu asbab bisnes juga nak berikan terbaik untuk mak. 

Kadang mak tak minta duit pun. Mak ngadu sakit2 badan dan kaki pun dah rasa risau. Kaki sakit tak boleh solat berdiri. Kena duduk. Nak jalan pun slow2 je.

KakRehan penah tengok mak solat duduk. Sedih rasa😢.

Bila call mak mesti mak akan pesan Vitamin ni

"Siti maknya Ostematrix dah habislah. Nanti poskan sebotol ye. Bila tak makan badan rasa sakit2 tak best"



            INFO TENTANG OSTEMATRIX

Syukur bila mak amalkan dia rasa serasi dan kesihatan bertambah baik. Bukan apa orang tua ni yang dia nak bila solat tu selesa jekan. 

Mungkin kita sebagai anak tak punya banyak duit nak berikan mak ayah. Namun kesihatan mereka yang utama.

Ada yang mak ayah masalah selalu sakit2 kaki,sakit urat,lenguh,kejang2 dan selalu penat. Boleh cuba berikan mereka pil kalsium Ostematrix ni.😘

#VitaminMakAyah
#Ostematrix

Berminat nak dapatkan pil kalsium Ostematrix ni

Hubungi

KakRehan 017-2549388
Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas


Wednesday, 6 March 2019

PERLU KE SUPPLEMENT ZAMAN SEKARANG. INI NASIHAT PENGGUNA SUPPLEMENT SELAMA 30 TAHUN

Tertarik dengan perkongsian Tuan Haji Roslan Ghazali di media sosial Facebook mengenai pengambilan supplement. Jom sama-sama baca.

Tuan Haji Roslan Ghazali

Sharing di facebook beliau



" Masih ada yang tak faham realiti atau hidup dalam vacum atau buku teks yang kata kalau kita sihat tak perlu supplement.

Tahukah kita yang makanan kita yang kita makan seharian tak membekalkn cukup zat yang d perlukan tubuh?

Kita hidup di zaman segalanya tercemar oleh bahan toxic. Udara tercemar,makanan diproses dan diletak bahan pengawet dan pewarna synthetic hatta ikan dan ayam tak seperti dulu lagi. Kita tahu semua ni.Kita selalu mkn di luar. Tau ke restoran guna minyak apa?

Sayur yang ditanam di tanah yang sama berpuluh tahun(depleted soils) tidak sesegar dan berkhasiat seperti dulu lagi. Kita tertipu dengan kehijauan dan daun cantik tanpa sedar yang racun perosak digunakan.

Kehidupan yang serba nak cepat dan mencabar mewarnai gaya hidup yg memberi tekanan. Stress punca kepada banyak penyakit.

Mereka yang terlantar sakit di hospital semuanya dulu sihat. Gaya hidup mereka menentukn tahap kesihatan mereka. Adakah mereka menjaga pemakanan seimbang. Adakah mereka bersenam 3kali seminggu. Adakah mereka mgambil supplement bagi menampung "vitamin gap" seharian yang diperlukn 60 trillion sel?

Tujuan utama supplement adalah untuk membina kesihatan  dan pencegahan. Sekarang sudah ada ujian klinikal bukan sekadar cakap kosong je.

Hari ni soalan yang relevan bukan should I take supplement? Tapi which supplement should I invest??

Saya sendiri pengamal supplemen semulajadi hampir 30tahun. Alhamdulillah kesihatan saya lebih sihat dari masa saya berumur 30 tahun.

Testimoni teebaru semalam saya drive dari KL jam 7malam  dan tiba di Yan jam 12.15 tengah malam.

Walaupun drive seorang saya masih segar bugar sebab sebelum bertolak saya minum segelas cinch energy tea+ 2 Coq trol+5 b complex+4 vitamin C+2 sachet Nutriferon. Kalau dulu masa muda sampai kampung mesti demam kepenatan.

Alhamdulillah saya bsyukur dgn nikmat kesihatan ni menjelang warga emas.

Kesihatan adalah harta sebenar. Please share to those you care!!

Timaksih❤❤

Tuesday, 5 March 2019

TENGAH CARI BISNES PART TIME KE? BOLEH JOIN DESIRE FAMILY

Ya Allah senangnya zaman sekarang nak bisnes. Semua hujung jari je nak dapat ilmu dan info. Kalau dulu kakRehan kena take time nak dapat info. Guna pakcik google je. Masa tu gambar pun takde lah macam sekarang. Edit lelawa.

Channel rujukan dan
info Desire Family


Alhamdulillah guna kemudahan ada sekarang. Suka sangat telegram. Boleh buat channel info, gambar dan paling best kelas2 sebelum ni kakRehan dan sesiap buat channel modul tau. Jadi boleh rujuk kat situ terus. Takdelah diorang terkapai2 nak cari mana dan buat kelas ulangan yang sama je.

Tahun ni pun dan share reward untuk achievement. Moga diorang terus meroket rempuh 2019 ni. Doakan iols ni kaya berjaya dunia akhirat. Bolehlah bagi reward best kevavoom lagi. 😘

Ada nak buat part time bisnes ke? Jemputlah join Desire Family. Ku bentang karpet merah buatmu.

NAK BISNES PART TIME SHAKLEE?

Siapa kat sini yang memang consume Produk Shaklee? Dah jadi ahli ke belum?

GRUP WASAP BISNES

GRUP WASAP INFO DAN
AHLI MAKAN SENDIRI




Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh. Nak bisnes hakak sedia guide awak from zero to hero. Semua kita dah sediakan.

Join team Desire Family jom.

Pengedar Shaklee Klang dan Port Klang,
Puan Raihan 017-2549388
KLIK TERUS


KakRehan,
Leader Desire Family

#DesireFamily
#IncomeGemukDesire

Saturday, 2 March 2019

PROMO PAKEJ FACIAL DESIPA SPA.

DESIRE SPA MAC PROMO!

Alhamdulillah dah 4 bulan Desire Spa beroperasi. KakRehan nak share bulan Mac ni. Jom grab mana nak dapatkan servis facial yang jimat macam ni.

Dibelai manja uols just tadah muka je. Rilekskan diri nak tidur pun boleh. Hehe. Tujuan facial ni nak buang sel kulit mati. Nak bagi kulit berseri2 anjal dengan teknik urutan yang bantu lancarkan peredaran darah.

PROMO DESIRE SPA MAC 2019

PAKEJ NORMAL FACIAL

PAKEJ TREATMENT FACIAL


Paling best untuk treatment facial kami guna mesin khas yang bantu urut otot2 muka jadi anjal toink2 plus dengan lampu led yang pelbagai manfaat. Best yakmat!

Uols kena cuba jom! Servis facial mobile spa area Klang dan Shah Alam boleh roger KakRehan 017-2549388. Available utk lelaki juga facial oleh suami saya.

Klik link wasap 



Friday, 1 March 2019

PROMO SHAKLEE MAC 2019

Yeahh! Promo best2 bulan ni sempena hari wanita bulan ni. Beli mana2 set Promo dan dapatkan e-voucer berminat RM30 dan RM50.

Shaklee Klang dan Port Klang, Shaklee Teluk Gadong, Shaklee Sungai Udang Klang
Promo Shaklee Mac 2019

Shaklee teluk Pulai Klang, Shaklee Bukit Tinggi Klang, Shaklee Pandamaran
Combo Youth Beauty Treatment
dapat e voucer RM50

Shaklee Teluk Gadong Klang, Shaklee Kg Delek Klang,
Belian Ostematrix 5 botol
dapat e voucer RM30

Shaklee Klang, Shaklee port Klang
Belian 4 botol Gla Complex
dapat e voucer RM30



Shaklee Teluk Gadong Klang,Shaklee Sungai Udang Klang
Belian 4 botol
dapat e voucer RM30



Paling best e-voucer tu boleh guna untuk next belian barang terkumpul dalam 1 invois yang bernilai RM100. 

Syarat penggunaan e voucer.

1. Sah digunakan sehingga 15 April 2019 sahaja.
2. E- voucer ni tak boleh redeem untuk produk Shaklee promo dan premium item.

Tu pun dah jimat banyak juga tu tau next belian jimat berganda!

Jom grab item promo lelajusss😘

Hubungi

KakRehan 017-2549388
Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang.
Postage seluruh Malaysia.

Cod Shaklee Free Delivery
Teluk Gadong, Teluk Pulai, Sungai Udang, Kampung Delek Klang

Cod area 
Bandar Klang, Port Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bandar Puteri, Bandar Putera, Sijangkang, Andalas