KESAN PENGGUNAAN ALAT SOLEK YANG TEBAL

Siapa kat sini kaki mekap? Tak salah nak mekap sebab salah satunya sebab nak lebih confiden, nampak cantik dan pastinya nak tutup cela kat muka. Betul kan?

Ok ni kakRehan share effect kalau guna mekap tetebal. Lebih banyak keburukan pula. So macam mana? Sebaiknya jika ada masalah kulit rawat dulu masalah then bila dah pulih. Boleh tepek make up nipis dah. Haa kan best. Kulit pun dapat bernafas dan sihat.

KESAN PENGGUNAAN ALAT SOLEK YANG TEBAL
Kesan Guna Mekap Tebal


Nak jaga kulit bermula dari dalam jaga pemakanan dan luaran skincare yang selamat dan bebas bahan kimia terlarang. Boleh?


Like page kami Desire Spa-Mobile Spa Klang
Ig : kakrehan.gojes

#TipsKulitSihatByKakRehan
#DesireSpa

Comments