Monday, 15 October 2018

Set Kanak-kanak Shaklee

"Yang, cuba share set kanak-kanak pula"

Haaa..tu dia. Selalu KakJah share untuk makpak je, incik suami minta share untuk kesihatan anak-anak.

Yela, ramai di kalangan kenalan kami yang anaknya selalu tak sihat, demam selsema, asthma, eczema dll.

Bukan nak kata anak kami sihat selalu. Ada juga demam selsema bebudak ni. Normal la, sebab kami bukan robot. Huk3~

Tapi Alhamdulillah jarang sangat-sangat.

Takut KakJah nak cakap macam ni tau, sebab manusia selalu diuji dengan kata-katanya sendiri. Nauzubillah. Harap anak-anak KakJah sihat-sihat selalu dan harapnya dapat bantu anak awak sihat juga. InshaaAllah.

Ni set untuk anak-anak sihat, cergas, bijak dan ceria.

Set Kanak-kanak Shaklee
Set Kanak-kanak Shaklee


Antara manfaat set kanak-kanak ini:

🍭Mealshakes - sumber multivitamin dan mineral untuk melengkapkan nutrisi anak-anak juga menambah selera makan, kesihatan asas kanak-kanak.

🍭Omega Guard (fish oil) - sumber omega3 boleh meningkatkan imun dan pertahanan tubuh untuk mengelakkan demam selsema serta asthma. Ia juga kaya dengan kandungan EPA & DHA untuk IQ anak

🍭Vitalea for Children - juga merupakan sumber multivitamin dan mineral untuk kesihatan asas kanak-kanak, rasa anggur yg sedap

🍭Chewable C - vitamin paling asas untuk meningkatkan kesihatan dan baik untuk kulit. Boleh dikunyah dan sedap rasanya.

Kalau rasa anak awak selalu tak sihat, mudah terkena jangkitan atau nak tingkatkan kesihatan, boleh la cuba amalkan vitamin ini untuk anak-anak.

Semuanya sesuai untuk anak-anak, selamat dan semulajadi. InshaaAllah.


Nak dapatkan produk Shaklee area Selayang dan Batu Caves

Hubungi
Puan Fieza Shukor
019-7293577

No comments :