Sunday, 3 June 2018

Persediaan Detox Di Hari Raya

Paling tak best bila raya nanti. Makan tak hengat tetiba sembelit pulak. Susah nak uk uk. Perut rasa sebu. Dah tu dah takleh nak melantak banyak-banyak bila perut meragam ni.

Makan kena beringat tau kekawan. Make sure air kosong kena minum banyak. Then makan kena kawal juga. Tapikan raya korang mesti mana nak jaga makan.kan kan. Hihi.

KakRehan ada benda baik nak share. Jom dapatkan perisai set detox ni. Best sangat detox sekali cuci usus tau. Sekali singkir lelemak debush terus masa pembuangan.

Nanti KakRehan guide cara makan sekali dan tips kurus sihat. Sama-sama kita jaga kesihatan okay!

Jom DETOX the Shaklee Way! Nyahkan toksin itu!

Set detox Shaklee
Set detox Shaklee


Konsepnya untuk detox seluruh badan. Kita cuci usus jom!

■ Alfalfa untuk detox darah dan angkut lemak yang dibakar oleh Lecithin.
■ Lecithin bakar dan cairkan lelemak dalam badan dan bantu kawal kolestrol
■ Herblax untuk detox usus dan buang toksin dalam badan. Atasi sembelit.
■ Peppermint untuk buang angin & lancarkan pencernaan.
■ Ostematrix bagus untuk lembutkan najis dan atasi sembelit terutama ibu berpantang dan menyusu.


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi KakRehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



No comments :