Thursday, 7 June 2018

Vitamin Detox Ketika Berpuasa

Sebenarnya kan, tak payah tunggu raya. Bulan puasa ni pun ramai yang makan macam-macam. Lagi la kalau pergi bazar, perut tengah lapar. Semua benda nampak sedap.

Sepatutnya bulan puasa la bulan paling baik untuk detoks. Dengan berpuasa, badan dapat melakukan proses detoks secara semulajadi dan menyingkirkan toksin dari badan.

Toksin ni merupakan racun dalam badan yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Ianya juga dapat membantu kita makan dalam kadar yang sepatutnya dan bukan secara berlebihan seperti pada hari-hari biasa. Jadi badan akan mendapat berat badan ideal!

Tapi ramai yang bila berbuka puasa makan tak ingat. Sampai nak tidur tak sudah-sudah lagi makan. Dah masa bila nak detoks tu? Vitamin Shaklee boleh bantu.



Sambil kita buang lelemak tak diperlukan, kita nyahkan toksin dari badan. Badan lebih sihat, bertenaga, perut selim, kulit pun automatik cantik.

Berminat nak dapatkan vitamin untuk detox badan. Boleh dapatkan produk Shaklee area Selayang dan Batu Caves dengan Puan Fieza Shukor


Tuesday, 5 June 2018

IMPIAN NAK KURUS AKHIRNYA TERCAPAI!

Ini kisah Kak Mis. Selain jaga pemakanan sihat dan senaman. Kak Mis pun amalkan set selim Shaklee untuk kesan superb ni. Dan katanya sesambil bagus jaga kesihatan dalaman.

Set Kurus Shaklee
Testimoni Kak Misriah


Apa bestnya lecithin shaklee?  Fungsi lecithin adalah memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. Apa yang bestnya, mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecitin ini.

Macam penyerap lemak gituu. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, nampak terserlah buncit, sangat sesuai ambil lecitin ini. 

Antara lain  Lecithin
 [✔] Memecah & membakar LEMAK
 [✔] Menurunkan kadar KOLESTEROL
 [✔] Membersih dan melicinkan SALURAN DARAH.

Sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik. Toksin dalam badan pun makin berkurang. Hat ni korang tambah Alfalfa dan Herblax pun bagus tau untuk cuci usus dan pelawasan lancar.

Set Kurus Shaklee
Set Kurus Shaklee


Risau raya nanti kebaya sendat sebab makan tak hengat. Must grab set selim Shaklee naa. Hehe.


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi KakRehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


Sunday, 3 June 2018

Persediaan Detox Di Hari Raya

Paling tak best bila raya nanti. Makan tak hengat tetiba sembelit pulak. Susah nak uk uk. Perut rasa sebu. Dah tu dah takleh nak melantak banyak-banyak bila perut meragam ni.

Makan kena beringat tau kekawan. Make sure air kosong kena minum banyak. Then makan kena kawal juga. Tapikan raya korang mesti mana nak jaga makan.kan kan. Hihi.

KakRehan ada benda baik nak share. Jom dapatkan perisai set detox ni. Best sangat detox sekali cuci usus tau. Sekali singkir lelemak debush terus masa pembuangan.

Nanti KakRehan guide cara makan sekali dan tips kurus sihat. Sama-sama kita jaga kesihatan okay!

Jom DETOX the Shaklee Way! Nyahkan toksin itu!

Set detox Shaklee
Set detox Shaklee


Konsepnya untuk detox seluruh badan. Kita cuci usus jom!

■ Alfalfa untuk detox darah dan angkut lemak yang dibakar oleh Lecithin.
■ Lecithin bakar dan cairkan lelemak dalam badan dan bantu kawal kolestrol
■ Herblax untuk detox usus dan buang toksin dalam badan. Atasi sembelit.
■ Peppermint untuk buang angin & lancarkan pencernaan.
■ Ostematrix bagus untuk lembutkan najis dan atasi sembelit terutama ibu berpantang dan menyusu.


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi KakRehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



Friday, 1 June 2018

Sebab Berat Susah Nak Turun?

9 SEBAB KENAPA BERAT BADAN SUSAH TURUN



1.Minum air kuantiti gula yang tinggi
2.Kurang tidur
3.Selalu skip breakfast kekonon diet 
4.Makan terlalu cepat
5.Kurang minum air masak
6.Makan time stress
7.Pengambilan karbohidrat berlebihan
8.Malas bersenam
9. Tidur lewat malam


Siapa yang nak berat badan unggul  jangan buat benda benda kat atas tu yeh.