Tuesday, 1 May 2018

Amalkan Polifenol Untuk Kesan Awet Muda

KakRehan jarang cite pasal vivix ni. Dalam banyak item shaklee kami gelar dia premium item. Sebab kandungannya dari tumbahan yang bukan calang-calang. Rasanya ala-ala ribena masam kelat.



Tapi itulah keunikan rasanya. Bila bancuh air sejuk fuhh sejuk tekak rasa. Bancuh air kosong atau jus buah pun boleh. Bila dah minum fefeeling terus rasa awet muda. Hihi. Plus Vivix pun bagus bagi tenaga.

Apa pulak ni POLIFENOL @ POLYPHENOLS ? Ok nilah sebatian tumbuhan yang mempunyai khasiat antioksida tertinggi terhadap kesan penuaan sel. 
Salah satu polifenol yang kuat adalah RESVERATROL terbukti dapat melambatkan proses penuaan di peringkat sel.


Kandungan dalam Vivix kaya polifenol


Siapa yang nak awet muda bergetah Vivix pilihan tepat. Cantik dalaman luaran gituuu. Siapa yang sejenis yang tak suka telan pil banyak vivix pilihan terbaikPengambilan sehari just 1 SUDU VIVIX je bersamaan 15 polyphenols. Fungsi ni polyphenols adalah anti radang. 


Testimoni awet muda dengan Vivix 
-Kak Wan 45 tahun



Vivix pilihan tepat untuk kalian yang tak suka telan pil. Just telan bancuh air kosong sejuk-sejuk atau jus pun memadai. Jom awet muda dengan Vivix.

Lebih info Vivix klik SINI


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan untuk harga lebih jimat harga ahli atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



No comments :