Thursday, 24 May 2018

Tak Sangka Keputusan Lepas Periksa Kesihatan Tulang

Ingat tulang KakRehan ni kemain kuatlah. Sebab dah rasa konsisten amalkan pil kalsium. Rupanya result tulang pertengahan dipanggil osteoponia sila klik SINI. Fuhh nama kemain.

Rasa teruja bila tengok mesin canggih untuk tau keadaan tulang kita tu. Tengok sempoi je. Then result tu dia akan print sekalilah nak tengok keadaan tulang macam mana. Kami suami isteri check up bulan lepas 24 April 2018 di Hq Shaklee.

Kuatkan tulang Ostematrix Shaklee
Mesin Pemeriksaan Tulang


Then lepas check up tu. Kami terus dapat resultnya. Check up dan penjelasan oleh Cik Nurul,Pakar Nutrisi Shaklee. Result suami KakRehan tulang dia normal je. Menurut pakar nutrisi yang check kami tu. Rata2 yang alami osteoponia ibu yang menyusukan anak dan pengalaman lahirkan anak.


Faktor risiko tulang rapuh wanita terutama yang pernah mengandung dan menyusu anak. Sebab kalsium kita share dengan baby tau. Baby pun berebut nak. Kita rasa kita sihat. Tapi dalaman tak nampak. Bila check up baru tau.

Kuatkan tulang Ostematrix Shaklee
Ni kaki suami KakRehan tau.
Kena letak salah satu kaki kat situ.


Walaupun result kakRehan Osteoponia namun di paras ok lagi. Cuma kena lebih berhati-hati dan jaga pemakanan cukup kalsium. Keputusan juga tunjukkan tulang kakRehan ni kira sesuailah dengan umur. Nasiblah tak tua uii.

Kuatkan tulang Ostematrix Shaklee
Consultation dengan Pakar
Nutrisi Shaklee


Jadi sape mak menyusu sesamalah kita cukupkan nutrien dalam badan. Supplement kalsium wajib amik gituu. Kalau tak agak mau risiko osteoporosis.uhukkk.


KakRehan,
Jom jaga tulang kita

Friday, 18 May 2018

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan Rakyat Malaysia

Siapa Yang Memerlukan Multivitamin

- Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
- Individu yang tidak lengkap diet hariannya
- Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
- Remaja yang sedang membesar
- Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
- Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
- Individu yang menopous
- Wanita yang baru bersalin

Apa Kata Doktor Zubaidi tentang pengambilan Multivitamin?

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan

Apa perbezaan multi-vitamin VITA-LEA Shaklee?

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan
Vitalea Shaklee


♕ Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
♕ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan
♕ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA
♕ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang
♕ Diselaputi dengan spirulina
♕ Dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi yang kompleks
♕ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
♕ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
♕ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan
Manfaat Vitalea


Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


Tuesday, 1 May 2018

Amalkan Polifenol Untuk Kesan Awet Muda

KakRehan jarang cite pasal vivix ni. Dalam banyak item shaklee kami gelar dia premium item. Sebab kandungannya dari tumbahan yang bukan calang-calang. Rasanya ala-ala ribena masam kelat.



Tapi itulah keunikan rasanya. Bila bancuh air sejuk fuhh sejuk tekak rasa. Bancuh air kosong atau jus buah pun boleh. Bila dah minum fefeeling terus rasa awet muda. Hihi. Plus Vivix pun bagus bagi tenaga.

Apa pulak ni POLIFENOL @ POLYPHENOLS ? Ok nilah sebatian tumbuhan yang mempunyai khasiat antioksida tertinggi terhadap kesan penuaan sel. 
Salah satu polifenol yang kuat adalah RESVERATROL terbukti dapat melambatkan proses penuaan di peringkat sel.


Kandungan dalam Vivix kaya polifenol


Siapa yang nak awet muda bergetah Vivix pilihan tepat. Cantik dalaman luaran gituuu. Siapa yang sejenis yang tak suka telan pil banyak vivix pilihan terbaikPengambilan sehari just 1 SUDU VIVIX je bersamaan 15 polyphenols. Fungsi ni polyphenols adalah anti radang. 


Testimoni awet muda dengan Vivix 
-Kak Wan 45 tahun



Vivix pilihan tepat untuk kalian yang tak suka telan pil. Just telan bancuh air kosong sejuk-sejuk atau jus pun memadai. Jom awet muda dengan Vivix.

Lebih info Vivix klik SINI


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan untuk harga lebih jimat harga ahli atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA