Thursday, 26 April 2018

Projek Income Gemuk Desire Family

Amboi kemain team KakRehan macam tiap malam je ada kelas. Kalau tengok kakRehan nya team memang tengah giat buat kelas coaching. Kami dan mentor yang lain tengah kukuhkan team perang.

Biar padu dengan ilmu produk dan bisnes. Bisnes kena ada ilmu wehh. Baru lah bis kekal lama dan mudah nak consult orang. Gituu. 

Yes tengah bulan April ni dah mula kelas coaching kami mentor-mentor bisnes Shaklee. Ni antara kelas kami yang dah mula dan special kat channel telegram kami.


Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Master Raihan aka KakRehan

Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Master Raihan aka KakRehan

Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Fieza Shukor

Berminat Jadi Ahli Shaklee
                           Sharing Kak Nor



Berminat Jadi Ahli Shaklee
                     Sharing Rozan Mian


Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Nadia


KakRehan alu-alukan yang tengah survey nak cari part time bisnes. Join Desire Family kami curah ilmu kasih sayang dan team yang suportive. Ajomm💪

Klik sini untuk info Ahli Shaklee

No comments :