Sunday, 1 April 2018

7 tahun Bersama Bisnes Shaklee

Pejam celik pejam celik. Ya Allah kejap je masa. Rasa macam baru je tau. Dah 7 tahun kakRehan terjebak dunia bisnes shaklee dan pengguna tegar since 2011. Masa tu amik Set Menyusu Shaklee. Best memang jatuh cinta terus bila amalkan.

KakRehan nampak bis ni boleh pergi jauh. Yelah sambil makan pun kita boleh sharing bisnes. Dapat bonus sekali. Itupun kena cukup point baru layak dapat bonus tau. Tak fikir panjang. Sebulan lepas consume dah rasa kesan terus sign up ahli Shaklee. KakRehan terus bagitau kat mentor bisnes Master Norita Idris

KakRehan dan mentor
bisnes Kak Norita


Rezki juga jumpa Kak Norita rupanya dia pun orang lama dan orang kuat bisnes Shaklee. Now hampir 20 tahun dia bersama Shaklee. Tengok muka pun fuhh penuh vitamin tu. No make up. Tapi peloles sungguhlah. Seorang yang humble walaupun antara orang terhebat dalam Shaklee.

Asal jumpa dia asyik kena sumpahlah.haha. Yang baik-baiklah. Saje nak ulit kenangan lama. Kunci utama KakRehan pegang sabar, konsisten dan fokus. Yes ada time pasang surut. Turun naik itu adat. Buat sampai jadi.

Ada yang tengah cari part time bisnes? Shaklee bisnes paling mudah risiko pun kurang. Dengan yuran ahli RM79.50 semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak. Takde modal stok takpe. Shaklee sediakan website online untuk buat belian terus penghantaran ke customer.


KakRehan,
Trusted Dealer Shaklee since 2011



Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



No comments :