Thursday, 22 March 2018

Rezki Tiap Anak Berbeza. Jom Usaha Tambah Side Income

Rezki tiap anak tu berbeza. Masa qaireen rezki bertemu bis Shaklee. Then Allah aturkan macam-macam reward malah dapat free trip Umrah Shaklee. Bila dah lama dalam bisnes. 

Tipulah kalau kata takde dugaan. Jatuh bangun  dalam bisnes. Yes KakRehan masih berjuang. Tiap aturan Allah pasti berhikmah.Yakin dengan usaha, doa dan tindakan. 

Jom tambah side income bersama Shaklee
My Shaklee Family

Jom tambah side income bersama Shaklee
Alhamdulillah masih setia
bisnes since 2011


Allah janjikan rezki tak terduga. Bila down tu tengok muka anak-anak dan big why. Terus tak jadi nak down. Siapa macam ni juga?😁

Dan KakRehan nak ajak suri rumah mahupun yang masih bekerja untuk bersama team DESIRE FAMILY. Jana income dengan berkongsi manfaat produk Shaklee. 

KakRehan as a leader in shaa Allah akan guide awak hingga berjaya dapat bonus Shaklee dan reward Shaklee yang lain. In Shaa Allah.


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


No comments :