Sunday, 21 January 2018

SAYA MALU PERGI KERJA TERPAKSA PAKAI TOPENG MUKA

KakRehan nak share ni. Nak bagitau ada sorang customer KakRehan mengadu dia ada masalah jerawat bernanah. Dia punya masalah sampai rasa malu nak jumpa orang.

Pergi kerja pun siap pakai topeng muka.  Stress dan sedih sangat bila orang tegur dan tanya pasal muka. Memang kesianlah kakRehan dengar masalah dia tau.

So untuk masalah dia KakRehan rekemen amalkan set jerawat nanah Shaklee. Mula-mula dia rasa macam tanak beli set sebab dah try macam-macam tak jadi.

Tapi kakRehan kata cuba dan kita ikhtiar sebab nak jaga dalaman. Akhirnya dia beli juga. Lepas 3 minggu wasap balik tanya feedcack. Ya Allah kemain panjang berjela dia wasap KakRehan.

"  Terima kasih sekali lagi yaa akak sbb tolong sayaa . Dulu memang saya sedih sangat hari-ii nak nagih sbb muka teruk mcmnie .

Smpai dh buntu gilaa mcm mne nk ubat , nk pergi pakar kulit saya tk mampu sbb tkada duit smpai sayaa jumpa ig akak untuk cubaa shaklee , so kat sini saya tk rasa rugi langsung rm2×× saya tu akak . 
Hehehe sbb dh sama mcm saya pergi pakar kulit kesan nya tetap baik dan positif . ❤❤❤😊😊😊"

SET JERAWAT RADANG DAN BERNANAH SHAKLEE
Jerawat radang dah kecut
SET JERAWAT RADANG DAN BERNANAH SHAKLEE
3 minggu amalkan dah dapat kesan.


KakRehan feel happy sangat. Bukan nak rekemen nak sales semata. Tapi nak bantu mereka yang ada masalah jerawat nanah ni feel konpiden dan rasa hepi semula. Alhamdulillah.

Eh ada ke yang masalah jerawat nanah macam ni. KakRehan ada ready stok. Siapa yang berminat in shaa Allah consult awak dengan kasih sayang gituu.

TIPS SURUTKAN JERAWAT BERNANAH 



HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITAR




No comments :