Thursday, 14 December 2017

Petua Hilangkan Ketumbit Mata

Assalamualaikum dan salam ceria.

Harini KakRehan nak sharelah petua untuk mata ketumbit. Tak pasal-pasal orang kata ngintai orang mandi ke.hahaha. Jom sape yang tengah ketumbit ni boleh try lah 2 petua ni okey.

Petua Hilangkan Ketumbit Mata



▫Cara 1.
Parut sebiji ubi kentang dan bungkus dalam sehelai kain yang nipis. Sapukan bunjut kain itu pada bahagian mata yang terkena ketumbit dalam keadaan berbaring.

▫Cara 2.
Gesel 2 batang sudu besi sehingga panas. Sapukan bahagian sudu yang bergesel itu pada bahagian mata yang terkena ketumbit. Lakukan sekali sehari sehingga ketumbit hilang.

Semoga bermanfaat pada yang ada masalah ketumbit.


Saturday, 2 December 2017

Vitamin Terbaik Untuk Si Tukang Jahit

Nak cerita ni. Bulan lepas hantar baju cik qaireen nak jahit dan oter (betul ke eja dia.haha) sekali. Kak Shida ni kebetulan memang regular customer KakRehan. Ostematrix memang selalulah dia repeat order dan Vitamin C.


Ostematrix Legakan
Sakit Badan dan lenguh


Sesambil duk ukur badan cik qaireen sembang-sembanglah tanya macam mana rasa lepas amik vitamin. Haa. Terus stat cite tak berhenti kakak ni. Syok woih dengar. Faham jelah tukang jahit ni cara kerja dia. Katanya kena duduk lama. Duduk tegak pulak tu masa menjahit. Apalagi sakit pinggang kaki semua ada.

Katanya lagi umur dah meningkat ni memang kena topap vitaminlah. Akak ni tak minum susu. So dia amik Ostematrix. Katanya bila amal rasa lega kurang dah sakit-sakit tu. Haritu beli terus 2 botol. Stok 2 bulan terus. Katanya takut habis stok 1 Malaysia macam haritu. Tak sanggup!

Ada ke geng tukang jahit macam kakak ni? Boleh torai Ostematrix pil kalsium paling ohsem abad ni. Konpem tak nyesal jatuh cintan terus. Yang kebas lenguh tu setel. Ajomm Ostematrix😘

Nak lebih info tentang Ostematrix meh klik SINI


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA