Wednesday, 11 October 2017

Selalu Skip Sarapan dan Tak Bertenaga?

Assalamualaikum dan salam ceria uols.

KakRehan nak sharelah buat student dan uols yang aktif bekerja.  Selalu skip meals ke breakfast or makan berat sebab bizi sangat? Bila skip badan rasa tak bertenaga jekan. Perut berkeroncong pula tu.hehe.

Lepas ni dah tak perlu risau lagi dah. Dengan protein shake ESP dapat membantu uols rasa lebih kenyang dan bertenaga tau. Hanya shake shake shake siap Nak lagi sedap boleh buat macam-macam resepi ESP juga tau. Memang mabelles lah!


Nah KakRehan share testimoni ESP 

1. Testimoni 1 - Rasa kenyang dan bertenaga hingga tengahari.


2. Testimoni 2 - Rasa kenyang dan takde rasa mengantuk pergi kelas.



Bayangkanlah memalam korang layan smoothies buah yang sedap yum yum. Lepas ni dah takyah layan dah beli kat kedai. Buat sendiri asalkan bukan guna blender sambal tau. Naya je kang buat smoothies tapi rasa sambal pulak.hehe..




Berminat nak cuba ESP Shaklee?

HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358
Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS, JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, 

No comments :