Friday, 15 September 2017

Nak Cari Side Income?

Zaman sekarang ekonomi dunia makin kijamm. Sana sini naik harga. Minyak naik harga barang lain pun naik juga. Harga minyak turun sikit taoi harga barang takde turun.Zaman dedulu nak tengok orang keje sambil bisnes tu memang kerat jari jaranglah nampak. Setakat bawa katalog kat opis tu haa biasa. Sekarang merata kan yang terpaksa buat part time bisnes untuk tambah duit poket.

Nak Cari Side Income?

Fuhh beza sungguh oii dengan dulu. Ada gaji tetap tapi hakikatnya masih tak cukup. Nak taknak kena tambah income juga. Takkan nak berjimat manjang kecikkan duit poket. Lagi surirumah tak perlu mendam rasa nak beli apa-apa bila ada duit poket sendiri. KakRehan nak ajak suri hati encik suami mahupun student ke or sesapa je yang nak tambah income bersama Desire Family.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358
Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS, JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, 

No comments :