Tuesday, 15 August 2017

Reward Trip Star Cruise Shaklee

Dapat email Shaklee tunda tarikh cruise. Jatuh pada hari anniversary pulak tu 22hb November. Fuhh! Alhamdulillah kami layak 3 tiket cuma tengah fikir adik baby. Lahaii macam mana lah dia kena tinggal. Sedih hatiku gundah gulana jadinya mama ni.



KakRehan is hepi bila Shaklee reward trip cruise ni. Ya Allah dulu kami keje kastam duk pandang cruise besar gedabak dari ofis je tau. Berangan nak naik. Teringin sangat. Sungguh KakRehan syukur sangat Shaklee sponsor trip cruise ni. 

Semua shaklee belanja tau. Bawak body lenggang kangkung dengan beg baju and bawa duit belanja je. Alhamdulillah sujud syukur. Mujur dari Port Klang je dekat dengan rumah sejengkal.hihi.

Ni yang kakRehan lebiu so much sangatlah kat Shaklee bagi free trip tiap tahun. Moga KakRehan dapat pergi sekali dengan team DESIRE tahun depan. Amin.


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?

HUBUNGI KAMI
PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358
Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS, JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, 

No comments :