Wednesday, 9 August 2017

Resepi Smoothies Esp Dengan Buah Naga

Nak rasai kelainan sarapan atau makan malam yang kenyang dan bertenaga? Bolehlah cuba buat smoothies Esp dengan buah naga. Pergh! Dengan kaler merah menggiurkan itu. Tekak rasa sejuk bila guk guk smoothies ni. Ya Allah! sedap yakmat. Sajekan nak bagi idea kat korang.

Resepi Smoothies Esp Dengan Buah Naga
Buat pengganti sarapan atau makan malam pun boleh


Eh ni gambar throwback je. KakRehan share idea korang boleh buat smoothies camni. Yang ni resepinya

2 sudu besar Esp
1 cawan buah naga
1biji buah pisang
1 gelas freshmilk farm fresh sedap yakmat
Kiub ais sesejuk sonata musim salju ikut suka nak banyak ke sikit

Then blendkan semua hingga puas hati. Bolehlah minum dengan suka hati. Yeay!Yang penting badan rasa segar dan bertenaga. Kenyang pun ye.

Saje letak Esp ni kan tinggi protein juga. Manfaat Esp ni kakRehan suka best sesangat untuk kulit. Antaranya ESP
- Membantu menghilangkan parut
- Membantu memperbaiki tisu-tisu sel kulit yg rosak
- Mencerahkan kulit

- Memberi tenaga dan rasa kenyang yang lama.

Jom cuba. Tapi kalau takde esp pun takpe. Kalau ada lebih afdhal gitu.hihi.






Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358
Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

No comments :