Wednesday, 23 August 2017

Rahsia Kulit Baby Mikhail Gebu

Let me tell u the story. Ehh speaking omputeh pula KakRehan ni woih.haha.Ramai duk tanya KakRehan consume apa masa ngandung Mikhail si debab ni ha. Kalau ikut makan macam-macam. Paling best KakRehan teringin makan kek ke kuih keria viral dulu tu tak susahkan suami suh buat. KakRehan order online cod or pick up sndiri.kahkah 

Paling suka makan kuih pau. Tiap malam duk kirim suami beli kat kedai makan. Agak gitulah rupa anak macam pau pipinya.hihi. Alaa. Bagi KakRehan anak gebu ke kurus ke pun asalkan sihatkan. Namunn ni kakRehan amalkan protein soya masa preggy. 



Ramai kata anak gebu gebas minum Esp lahir-lahir kulit bersih gebu. KakRehan terpedaya tau. Ku minum masa preggy tu kemain buat smoothies lain tak layan. Dan rupanya betul juga. Ada orang kata soya tak baik minum. Itu kakRehan percaya kalau dia amal minum air kotak yang manis jadah tu. 

KakRehan amal Esp protein Shaklee masa preggy dan pantang. Sekarang ni je celam celup minum.hihi. Ok kakRehan share kebaikan esp masa hamil dan menyusu.




Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Hamil dan Menyusu

🌸Bagi tenaga semasa hamil dan semasa proses bersalin
🌸Bagi rasa kenyang yang lama
🌸Kulit ibu makin cerah dan licin
🌸Kulit baby halus dan gebu
🌸Tiada stretch mark dan stretch mark yang lama pun hilang
🌸Masalah gastrik dan pedih ulu hati hilang
🌸Bantu masalah diabetes (GDM) ketika hamil
🌸Hemoglobin (HB) tiada masalah
🌸Berat badan tak naik banyak atau berlebihan
🌸Susu badan meriah dan pekat

Haa..giteww. Ala korang ni apapun semoga anak kita semua sihat walafiat. Ni kakRehan share apa kak consume. Selain tu Set Hamil Shaklee jadi pilihan. 

Sekian the story😘😘

No comments :