Sunday, 13 August 2017

Nak Kulit Cantik Kena Jaga Pemakanan


Nak kulit cantik dan sihat kena jaga makan tau. KakRehan kemain makan sedap uii bila suami masak tu.haha. Sesekali je. Korang tak tau betapa kakRehan struggle bakar kalori balik. Kat rumah memang banyak minum air kosong dan greentea je.




Sumber makanan kaya Vitamin C bagus untuk kulit dan kesihatan


KakRehan nak share diet yang tidak sihat"You are what you eat". Kesihatan kulit mencerminkan apa yang kita makan. Nak kulit cantik berseri kenalah jaga makan. Tak boleh la hari-hari makan KFC je. Makanan proses, makanan dalam tin dan makanan segera merupakan makanan yang tinggi gula dan lemak. 

Makanan ni semua sangatlah tidak baik bukan untuk kulit je tapi untuk kesihatan juga. Ramai yang tahu tapi susah nak elak. Betul tak? Nak kulit cantik dan sihat kenalah control nafsu makan. Gitewww. Eh KakRehan perati je orang yang dulu badan bam bam dulunya. Bila dah kurus awet muda.kan kan.

Siapa setuju??

No comments :