Sunday, 20 August 2017

Kisah Kurus Kami Suami Isteri

Ni haa ai is tak tahan tengok gambar lama mengulit kenangan lalu umpama angin bayu membawa diriku. Oh my!! Yes ai know so chubby and comel kann??haha. 
Now memang dah sedar diri sangatlah bila jalan silap berlaga peha. Perh!punyalah seksa nak jalan. Ahbam KakRehan pun sama tu dia muka lebar.kahkah. 

Maka setelah bermuhasabah diri 7 hari 7 malam siap mandi munga. Kami sehati sejawa tekad nak kurus sehat. Ekceli ahbam KakRehan kurus dulu jaga KakRehan pantang berat dia lak turun banyak. Sape yang berpantang ni weh.haha.

Nah layan gambar kami suami isteri.




Korang rasa bambam ke kurus sikit yang okay??hihi. Tips kami pemakanan sihat. Walaupun terbabas ke lautan artantik. KakRehan senam juga dan amalkan supplement untuk kesihatan dalaman tau. Lagi-lagi sebab ibu menyusu kena cukup nutrisi share dengan baby sekali. 

No comments :