Thursday, 18 May 2017

Resepi Smoothies Esp Paling Sedap Abad Ini

Assalamualaikum dan salam ceria semua. 

Harini KakRehan nak sharelah resepi smoothies paling sedap abad ini hingga bergetar tulang rusuk. Ewah! Sedap yakmat tau kena cuba tau korang. Smoothies ni hasil tangan kasih sayang encik suami KakRehan yang amatlah rajin. Dan lagi rajin dan mudah sebab kami gunakan Personal Blender ekslusif item Shaklee brand Ferrano.

Ok tak nak buang masa KakRehan nak share gambar dan ada sekali resepi smoothies yang tersangatlah mudah. Jom korang lepas ni boleh lah buat. Terbaik korang mix Esp Shaklee tinggi protein dan beri kenyang lama tau. Sesuai sangat consume bulan puasa sebagai sahur or lepas berbuka.


Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah Naga Dan Epal



Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah pisang dan betik



Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah pisang dan epal


Nantikan resepi smoothies lain pula tau. Ala asyik minum plain je lepas tu ngadu kata tak sedap lah tak boleh telan. Cuba pelbagaikan menu resepi. Taklah rugi beli Esp yang sangat hot asyik habis stok aje 1 Malaysia tau.


Jom dapatkan Esp untuk cuba resepi smoothies sedap yakmat ni.




Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388

ENCIK HAFIEZ 017-2549358


Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


3 comments :

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Sue Sopian said...

puasa puasa ni terliur tengok smoothies ni.. hahaha
nampak sedap tu..

Raihan Shaklee said...

Jomlah buat. Senang je tau. Memang sedap yakmat.hehe. selamat berpuasa sis