Friday, 26 May 2017

Minuman Wajib Puan Rozan Sekeluarga Sepanjang Ramadan

PERFORMANCE DRINK & VITAMIN C

Minuman wajib utk mmy kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan nnt. 



Nak tau rase performance drink ni cmne? Korang pernah minum air mirinda oren atau fanta oren? Cenggitu la lebih kurang rasa dia tp beza nye performance drink ni x bergas tau. Lagi best die tiada kandungan gula, tapi ada kandungan vitamin dan potassium juga.

Korang yang selalu lemah2 tak bertenaga time puasa boleh ikhtiar dengan air performance orange ni. Komfem tak nyesal. Bantu elak badan daripada dehidrasi.

Mmy dh buat stok, korang dah belum?

Vitamin c pun boleh tahan laku keras jugak bulan ni, almaklum lah semua nak kulit cantik halus mulus gebu gebas raya nanti ye dak. Skincare pakai jugak untuk luaran, dalaman pun kena support jugak. Dalam pada nak kulit cantik, imun badan pun jadi kuat bila amik vitamin c ni tau.

So korang yang nak lebih bertenaga bulan puasa ni dan nak kulit cantik dari dalam boleh lah roger2 mmy k!!!

📲 017-7800781
PUAN ROZAN
Pengedar Shaklee Masjid Tanah, Pengkalan Balak,Tanjung Bidara dan Kuala Linggi

No comments :