Thursday, 20 April 2017

Seminar Kesihatan Diabetes dan Seminar Leader Build Leader anjuran Founder Euphoria Shaklee

Alhamdulillah 15 April 2017 Kakrehan berkesempatan menyertai seminar kesihatan dan bisnes Shaklee seharian dari pagi sampai petang. Sesi pagi Taklimat Kesihatan Topik Diabetes dengan speaker undangan Datuk  Doktor Azizon Osman. Seminar anjuran mentor bisnes Shaklee Kakrehan Master Norita dan suaminya Master Naquib.

Seminar Kesihatan Diabetes dan Seminar Leader Build Leader anjuran Founder Euphoria Shaklee
Speaker Topik Diabetes Doktor Azizon Osman



Masing khusyuk dengan taklimat kesihatan Diabetes


Dengan my team leader kak Misriah yang berjaya
kurus dari berat 100kg now 54kg.fuhh


Sesi petang pula topap ilmu bisnes Shaklee pula dengan mereka berdua. KakRehan dalam bis Shaklee dah 6 tahun. Masih perlu tambah ilmu bisnes lagi dan lagi. Lambat tinggal tau. Dan ada je idea bisnes baru dari mentor yang kadang kita tak perasan. Sebab tu KakRehan kagum sangat dengan mentor KakRehan hampir 20 tahun dalam bisnes Shaklee. Jadi pengguna dan pengedar. Now mereka adakan training untuk kami semua anak didik. 

Master Norita mentor bisnes Shaklee 



Peserta seminar 


Alhamdulillah macam KakRehan sendiri as a leader memang kena sentiasa tambah ilmu seberapa banyak. Tamak tak??hehe.. Takdelah orang kata leader takde ilmu. In shaa Allah akan muntahkan segala ilmu kepada my team DESIRE FAMILY.




Shaklee Port Klang dan Port Klang
My team dan Master Norita


Shaklee Port Klang dan Port Klang
Cinta hati encik suami dan my baby
                                         
Oh ye untuk kalian yang nak dapatkan consultation cadangan produk Shaklee yang sesuai untuk kesihatan dan diabetes boleh juga hubungi KakRehan ye. In shaa Allah ilmu kesihatan yang saya dapat dan dengar daripada pakar Kakrehan kongsikan bersama. Bagi mereka yang buat belian dengan dealer Shaklee lain boleh dapatkan consultation daripada mereka ye.

Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

No comments :