Wednesday, 26 April 2017

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah

Masa pantang raihan ni degil stokin ni kadang kejap pakai kejap tak. Tu pun tengok kalau panas buka. Tulah kalau pantang sendiri suami jaga. Hihi.. Mak memang selalu pesan jangan lupa palai stokin. Tapi ampun mak durhaka dengan pesananmu. Hehe..

Risau juga kalau badan masuk angin. Alhamdulillah mujur takde perkara diingini. Dan sebenarnya sepanjang pantang dan sampai sekarang Raihan duk amalkan daun pudina dan halia ni. 

Bagus buang angin tau. Perut pun rasa lega je. Baby pun kemain kentut je. So far Alhamdulillah baby tak kembung perut juga dan membuang dengan jayanya.

Raihan telan je pepermint ginger ni. Oh ye ada kandungan rempah lain juga. Tapi kalau buat sendiri kelentung kelentang entah apa rasanya pula..haha...

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah



ANGIN KUS KUS DALAM BADAN? KEMBUNG PERUT??


Atasinya dengan daun pudina dan halia serta campuran rempah ratus yang lain. Terus telan je atau boleh juga dijadikan air minuman.


Kebaikan Peppermint Ginger Plus


💐 Membantu melegakan otot perut
💐 Membantu mengurangkan simptom-simptom demam
💐 Melancarkan sistem penghadaman
💐 Melegakan cirit-birit, pedih ulu hati dan gastrik
💐 Meningkatkan fokus
💐 Menghalang muntah selepas pembedahan
💐 Mengurangkan dan mencegah masalah kembung perut
💐 Melegakan haba pada musim sejuk / panas
💐 Membantu melegakan / mengurangkan morning sickness
💐 Melegakan senak perut


Mudahkan? Ada Pepermint Ginger ni takdelah nak berlengsung batu bagai nak buang angin punya pasal.hehe. So just standby je telan ni. Nak cuba roger Raihan ye.


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA




No comments :