Thursday, 27 April 2017

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo

Bermula 25 April 2017 Hq Shaklee dah berpindah ke tempat lain. Kini dengan konsep belian barang pick dan pay. Lebih mesra pengguna, santai dan mudah. Lagi mudah sebab takde security card untuk masuk ke dalam bangunan. 

Kebetulan 25haribulan haritu kami free je dan anak pula masih cuti sekolah. So kami terus zass pergi Hq Shaklee baru ni. Amik feel tengok suasana tempat baru dan memang nak shopping barang shaklee sekali. Teruja gila.haha.

Jom layan gambar untuk tatapan korang.

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Pandangan dari luar bangunan. 

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Shopping jangan tak shopping.hehe

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Produk Shaklee disusun kemas

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Ruang duduk untuk bertemu downline atau prospek

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Suasana di dalam HQ Shaklee

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Happy family yeah!


HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Special Offer Set Detox

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Kaunter bayaran

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo  



Ni dia alamat Hq Shaklee berdepan dengan Hospital Subang Jaya Medical Centre (SJMC)

Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Sunway South Quay,
Bandar Sunway 47500
Subang Jaya, Selangor

So apalagi untuk ahli Shaklee jomlah terjah Hq Shaklee baru yang sangat senang dan mudah ni. Ambil bakul dan shopping barang Shaklee dengan gembiranya.hehe...


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Wednesday, 26 April 2017

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah

Masa pantang raihan ni degil stokin ni kadang kejap pakai kejap tak. Tu pun tengok kalau panas buka. Tulah kalau pantang sendiri suami jaga. Hihi.. Mak memang selalu pesan jangan lupa palai stokin. Tapi ampun mak durhaka dengan pesananmu. Hehe..

Risau juga kalau badan masuk angin. Alhamdulillah mujur takde perkara diingini. Dan sebenarnya sepanjang pantang dan sampai sekarang Raihan duk amalkan daun pudina dan halia ni. 

Bagus buang angin tau. Perut pun rasa lega je. Baby pun kemain kentut je. So far Alhamdulillah baby tak kembung perut juga dan membuang dengan jayanya.

Raihan telan je pepermint ginger ni. Oh ye ada kandungan rempah lain juga. Tapi kalau buat sendiri kelentung kelentang entah apa rasanya pula..haha...

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah



ANGIN KUS KUS DALAM BADAN? KEMBUNG PERUT??


Atasinya dengan daun pudina dan halia serta campuran rempah ratus yang lain. Terus telan je atau boleh juga dijadikan air minuman.


Kebaikan Peppermint Ginger Plus


💐 Membantu melegakan otot perut
💐 Membantu mengurangkan simptom-simptom demam
💐 Melancarkan sistem penghadaman
💐 Melegakan cirit-birit, pedih ulu hati dan gastrik
💐 Meningkatkan fokus
💐 Menghalang muntah selepas pembedahan
💐 Mengurangkan dan mencegah masalah kembung perut
💐 Melegakan haba pada musim sejuk / panas
💐 Membantu melegakan / mengurangkan morning sickness
💐 Melegakan senak perut


Mudahkan? Ada Pepermint Ginger ni takdelah nak berlengsung batu bagai nak buang angin punya pasal.hehe. So just standby je telan ni. Nak cuba roger Raihan ye.


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA




Thursday, 20 April 2017

Seminar Kesihatan Diabetes dan Seminar Leader Build Leader anjuran Founder Euphoria Shaklee

Alhamdulillah 15 April 2017 Kakrehan berkesempatan menyertai seminar kesihatan dan bisnes Shaklee seharian dari pagi sampai petang. Sesi pagi Taklimat Kesihatan Topik Diabetes dengan speaker undangan Datuk  Doktor Azizon Osman. Seminar anjuran mentor bisnes Shaklee Kakrehan Master Norita dan suaminya Master Naquib.

Seminar Kesihatan Diabetes dan Seminar Leader Build Leader anjuran Founder Euphoria Shaklee
Speaker Topik Diabetes Doktor Azizon Osman



Masing khusyuk dengan taklimat kesihatan Diabetes


Dengan my team leader kak Misriah yang berjaya
kurus dari berat 100kg now 54kg.fuhh


Sesi petang pula topap ilmu bisnes Shaklee pula dengan mereka berdua. KakRehan dalam bis Shaklee dah 6 tahun. Masih perlu tambah ilmu bisnes lagi dan lagi. Lambat tinggal tau. Dan ada je idea bisnes baru dari mentor yang kadang kita tak perasan. Sebab tu KakRehan kagum sangat dengan mentor KakRehan hampir 20 tahun dalam bisnes Shaklee. Jadi pengguna dan pengedar. Now mereka adakan training untuk kami semua anak didik. 

Master Norita mentor bisnes Shaklee 



Peserta seminar 


Alhamdulillah macam KakRehan sendiri as a leader memang kena sentiasa tambah ilmu seberapa banyak. Tamak tak??hehe.. Takdelah orang kata leader takde ilmu. In shaa Allah akan muntahkan segala ilmu kepada my team DESIRE FAMILY.




Shaklee Port Klang dan Port Klang
My team dan Master Norita


Shaklee Port Klang dan Port Klang
Cinta hati encik suami dan my baby
                                         
Oh ye untuk kalian yang nak dapatkan consultation cadangan produk Shaklee yang sesuai untuk kesihatan dan diabetes boleh juga hubungi KakRehan ye. In shaa Allah ilmu kesihatan yang saya dapat dan dengar daripada pakar Kakrehan kongsikan bersama. Bagi mereka yang buat belian dengan dealer Shaklee lain boleh dapatkan consultation daripada mereka ye.

Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA