Tuesday, 21 March 2017

Hadiah Percutian Percuma Shaklee Lagi

Semalam kat grup heboh pasal invitation shaklee untuk free trip reward. Kakak ketinggalan info ni. Gelabah dah.

Jadi cepat-cepat petang semalam kakak cek email dapat tak invitaion shaklee ni. Alhamdulillah dapat juga syukur sangat merasa lagi trip shaklee. Yeay! Seronoknya. Bila bagitau Qaireen tak sabar betul dia.



So tadi selongkar laci cari pasport masih valid tak. Setahun tak ke luar negara. Last 2015 trip umrah shaklee ziarah abu dhabi dan dubai.

Passport 3 beranak

So kakak tak sabar nak isi form. Mujur passport lambat lagi expired nya tahun 2020. Boleh lah round the world lagi. Ewah..hehe..

Alhamdulillah rezki bershaklee yang kakak sayang nak tinggal. Banyak betul benefit jadi ahli shaklee antaranya trip percuma. Bawak body je. 

Duit belanja bawak sendiri kadang2 shaklee bagi duit kocek pula. Ish..ish..baik betul shaklee ni.

Kakak nak ajak team DESIRE kita pulun reward free trip ni tahun depan pulak tau. Cycle baru dah bermula💪💪💪

No comments :