Sunday, 31 July 2016

Barisan Saintis Shaklee

Barisan Saintis Shaklee




Barisan Saintis Shaklee
Barisan Saintis Shaklee


Inilah mereka barisan SAINTIS HEBAT SHAKLEE yang bertungkus lumus menghasilkan supplement Shaklee and menjalankan ribuan R&D bagi setiap ramuan yang terkandung dalam supplement Shaklee.


Bertuah mereka ni, Allah bagi akal fikiran yang superbbb sangat sampai mampu mencipta supplement sehebat ini 😍



Untuk pengetahuan u all, setiap ramuan yang terkandung dalam setiap jenis supplement tu akan dibuat ujian clinical dulu tau!
Contohnya VIVIX ada 4 jenis ramuan utama and beberapa ramuan sampingan, haaa semua tuuu mereka uji! TAK TERKECUALI. Semuanya untuk makesure pengguna (kita) SELAMAT bila makan supplement ni.

Clinical test and R&D tu memerlukan MODAL YANG BANYAKKK. Tapi untuk memastikan supplement yang dikeluarkan mengikut piawaian kesihatan, Shaklee sanggup keluarkan belanja banyak.
Sebab itu company supplement macam Shaklee BERTAHAN LAMA di pasaran (lebih 60 tahun di seluruh dunia, lebih 20 tahun di Malaysia) 😊


Barisan Saintis Shaklee
Barisan Saintis Shaklee
                   

Pesanan Kevin Zahri , Perunding Kesihatan Terkenal Malaysia

Pesanan Kevin Zahri , Perunding Kesihatan Terkenal Malaysia
Add caption


So, siapa yang was-was tentang KESELAMATAN SUPPLEMENT SHAKLEE, lepas daripada ni boleh tarik nafas lega, okay?
Produk Shaklee bukan produk "biasa-biasa" , tapi merupakan produk yang terbukti..
 BERKESAN
 SELAMAT
 SEMULAJADI

Semoga bermanfaat!

Saturday, 23 July 2016

Mommies Selalu Letih dan Lesu

Mommies Selalu Letih dan Lesu?





Biasa terjadi kan. Maklum la, mommies ni biasa memang superwoman. Dari buka mata sampai nak tidur balik kerja tak pernah habis.
Bila badan letih mula la moody, sakit sana sini 
Antara punca badan kita selalu letih, lemah dan mengantuk sentiasa

✔Tak cukup tidur
✔Diet yg tidak seimbang
✔Kurang darah merah
✔Stress
✔Diabetis
✔Kekurangan air dalam badan


Boleh ke supplement atasi masalah cepat letih dan lesu ni?


Ya, berikut ialah vitamin untuk supermom sihat bertenaga

Vitalea - multivitamin yg lengkap dengan 23 jenis vitamin dan mineral untuk kelengkapan nutrisi dan tenaga

BComplex - kaya dengan 8 jenis vitamin B yg juga anti stress, mengurangkan sakit kepala dan bagus juga untuk tenaga

Ostematrix - membantu ibu tidur lena dan bangun segar pada waktu pagi, bagus untuk kesihatan tulang, melegakan keletihan

ESP - protein yg lengkap dengan 9 asid amino perlu yang membantu ibu sihat, bertenaga, slim dan cantik

Jadi, mommies tak perlu risau lagi badan selalu letih tak bermaya. Amalkan pemakanan yg sihat dan lengkapkan dengan vitamin Shaklee 

Dapatkan khidmat nasihat daripada saya
insyaaALLAH akan cuba membantu para ibu superwomen diluar sana.. 


Berminat nak dapatkan Shaklee atau jadi ahli??

Hubungi
Raihan 017-2549388
Pengedar Sah Shaklee Klang

Cod Klang, Port Klang, Sijangkang,Johan Setia, Jalan Kebun, Bandar Puteri, Bandar Putera dan sekitarnya.

Friday, 22 July 2016

Sembuh Dari Kanser Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee

Sembuh Dari Kanser Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee


Perkongsian salah seorang bekas penghidap kanser daripada fanpage BijakSihat 


Kisah Sembuh dari "Breast Cancer stage 3" 


Rasa putus asa nak teruskan hidup. Asyik meracau dan menangis. Namun kuat demi anak-anak. Nurse ambik anak dan tunjuk pada dia "Puan kena kuat demi Anak puan ni". 

Sejak situ la dia kuat untuk terus berjuang dan terus bersemangat melawan kanser dia. Pernah buat kimoterapi sebanyak 2 kali.
Kesan dari KIMOTERAPI, tangan dia mula naik biji-biji dan nampak buruk. Pernah dia berhabis sebulan sebanyak RM6k beli macam-,macam jenis produk dan ubat utk hilangkan kesan kimo tu tetapi semakin teruk.
Kemudian dia nak CUBA VIVIX.
Mengejutkan!!!
Sebulan je dia amik vivix tu, tangan yg berbiji-biji tu hilang dan semakin bersih. Suami dia rasa teruja sangat dengan produk shaklee dan terus beli supplemen lain-lain tambahan garlic, vitamin c dan lain-lain.
Masuk bulan ke 4 dia amik shaklee dan bila dia pergi cek masa appointment dengan doktor, kanser dia hilang. Doktor tak dapat kesan kanser tu. Allahukabar! Semuanya dengan izin Allah jua.
Pesanan beliau , beliau suggest amik vivix untuk mencegah sebab dia dah rasa sakitnya alami breast cancer tu. Alhamdulillah kini bebas kanser payudara dengan amalkan supplement Shaklee. Vivix cadangan terbaik.

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?


Vivix merupakan makanan tambahan yang mempunyai khasiat yang sangat tinggi dalam membantu memulihkan sel-sel yang rosak akibat serangan kanser. Kandungan bahan di dalam vivix terdiri daripada bahan yang dipercayai dapat membantu sel-sel yang terjejas ini untuk kembali pulih dan dapat berfingsi seperti sediakala. Secara tidak langsung akan menyekat dari sel-sel kanser untuk terus merebak.



Terdapat 4 cara atau mekanisma vivix bertindak.





1. Membaiki dan melindungi sel DNA


Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?


Ekstrak yang terdapat di dalam vivix bertindak dengan melindungi dan memperbaiki sel DNA agar dapat menjalankan fungsi sel serta memberi jangka hayat sel yang sepatutnya. Sel-sel kanser telah merosakkan dan memusnahkan sel-sel yang lain dan menyebabkan sel tidak dapat berfungsi dengan baik.Resveratrol di dalam vivix mampu membantu membaiki DNA sel-sel yang telah rosak dan melindungi sel-sel tersebut.


2. Memberi kesan positif kepada pengawalan genetik.


Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?

Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan jangka hayat sel. Resveratrol di dalam Vivix bertindak dengan mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sel. Sel-sel kanser telah menjejaskan jangka hayat sel-sel yang normal, jadi di sini vivix bertindak dengan melambatkan kitaran sel dan secara tidak langsung dapat melanjutkan usia sel serta melambatkan proses penuaan sel dari musnah.


3. Memberi tenaga kepada sel yang lemah. Sumber tenaga sel adalah daripada mitochondria.

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?

Sel-sel yang rosak akibat serangan sel kanser menjadi lemah dan lama-kelamaan sel itu akan mati jika sumber tenaga tidak mencukupi. Mitochondria merupakan sumber tenaga kepada sel, jadi ia sangat penting dalam memastikan sel dapat berfungsi sepenuhnya.  Resveratrol di dalam Vivix telah membantu menggalakkan pembentukan baru mitichondria dalam menyalurkan tenaga yang diperlukan oleh sel.

4. Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End Products)

Bagaimana vivix bertindak dalam membantu pesakit kanser?

Penimbunan berlebihan protin AGE boleh menyebabkan kerosakan sel yang akan menjejaskan fungsi sel serta jangka hayat sel. Apakah AGE? AGE merupakan lebihan protin dan gula yang terikat bersama. Apabila badan mengandungi banyak protin AGE sel akan menjadi tepu dan menyekat sel untuk berfungsi. Jadi apabila makin bertambah protin AGE, sel tidak dapat menjalan fungsi dengan baik. Secara tidak langsung ini akan  memudahkan sel-sel kanser menyerang sel-sel yang normal.
Ekstrak polyphenol yang terdapat di dalam Vivix yang mana 10x lebih kuat dari resveratrol merupakan bahan yang dapat melambatkan pembentukan protin AGE.



Thursday, 21 July 2016

Bisnes Tanpa Risiko

Bisnes Tanpa Risiko


Dilema semua orang. Ramai nak bisnes tapi takut rugi. Jadi sampai bila-bila lah takut nak bisnes sebab fikir rugi.TAPI rupanya ada bisnes yang tak perlu nak rugi. Tak perlu simpan stok pun. Cari bisnes modal kecil. 

Jika takde modal beli stok mulakan bisnes ala-ala dropship .Tak perlu pegang stok dan pihak hq tolong poskan. Contohnya bisnes Shaklee senang cite. Modal 2 angka aje lebih kurang RM80. Dah boleh mulakan bisnes. Ada grup support bisnes team. Sharing info dan tips dan gambar produk dan testimoni. Boleh terus sharing online.

Bisnes Tanpa Risiko
Bisnes Shaklee Online


Mudahnya Bisnes Online Shaklee

  • Urusan order sistem online ada untuk kita key in data customer. 
  • Payment guna debit card atau credit card yang penting customer bayar dulu baru proceed order tau.
  • Terus shaklee poskan pada customer
  • Dapat untung runcit dan point uv
  • Jika cukup point melayakkan diri dapat bonus Shaklee dikira bulanan tau...
  • Boleh refer dengan mentor untuk pertanyaan dan bantuan.Kami sedia membantu.

Mudah aje bisnes Shaklee dengan adanya sistem online Shaklee lebih sistematik sekarang.
Setiap orang ada website id sendiri untuk rujukan point dan cek bonus masing2 tiap hari..
Best ke best???hehe...

Raihan alu-alukan mereka nak cari part time bisnes boleh sertai team shaklee kami DESIRE FAMILY . Modal serendah RM69 seumur hidup. Tak termasuk postage memberkit.

Ada otai-otai lama lebih 15 tahun bukti kejayaan dalam team kami. Raihan sendiri dah lebih 5 tahun...
In shaa Allah kami akan guide anda utk sama2 tambah side income bersama Shaklee.


Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG, SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA




Monday, 11 July 2016

Salam Aidilfitri 2016

Salam Aidilfitri 2016


Salam Aidilfitri 2016
Salam Aidilfitri 

Dengan ini Raihan sekeluarga nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat semua keluarga, sanak saudara, kawan-kawan dan semua yang mengenali kami. Semoga raya tahun ni memberi rahmat dan merapatkan ukhwah sesama kita.

Tahun ni kami beraya di kampung suami pula di Pengkalan Kubor, Kelantan. Alhamdulillah meriah raya penuh rumah mak mertua dengan semua anak cucu cicit...hehe... 

Jom layan gambar raya kami tak banyak pun..hehe... 


Gambar raya bersama keluarga suami di Kelantan

Bersama mak mertua, adik beradik suami dan biras






Gambar raya dengan keluarga Raihan bersama mak dan adik beradik di rumah kakak sulong kak Nila di Bangi.

Bersama anak dan cucu mak. Tak cukup orang lagi ni....

Dengan mak dan kakak-kakak yang gojes..hehe


Bersama mak tersayang


Walaupun sibuk beraya yang tiada tidak dilupa. Tahun kedua beraya tanpa arwah abah. Rindu sangat kat arwah abah sampai termimpi. Al fatihah untuk arwah abah.

Alhamdulillah raya ni dapat kumpul ramai-ramai dengan family seronok sangat. Tahun ni takde beraya sangat. Tapi kalau ada nak jemput open house kami on je..haha....

Sunday, 3 July 2016

Promo shaklee Julai 2016


Promo Shaklee Julai 2016


Jom dapatkan vivix untuk diri sendiri or encik suami..mak ayah... Pilihan promo samada nak dapatkan 2 dapat diskaun 5% or beli 6 PERCUMA 1.. 

Yang best dapat FREE keahlian Shaklee dan cash bonus lagi. Sebotol RM475 tahan 1 bulan lebih. Tak suka telan pil vitamin banyak2. Minum je vivix ni...

Untuk anak-anak tersayang berumur 4 tahun ke atas pula berikan hadiah Vitalea Kids multivitamin sedap perisa anggur ni. Sebotol 90biji RM111 tahan 4 bulan.





Promo shaklee Julai 2016
Promo shaklee Julai 2016


Dapatkan harga terbaik daripada kami.


HARGA PROMO VIVIX

1) Vivix 2 botol diskaun 5 % RM904.76
TAPI belian 2 botol terus layak FREE keahlian Shaklee bernilai RM69
Terus nikmati harga ahli HANYA RM765.32

- FREE POSTAGE
- CASH BONUS SHAKLEE
- JIMAT RM139.45 dari harga bukan ahli


2) Vivix BUY 6 FREE 1 RM2850
TAPI anda terus layak FREE keahlian Shaklee bernilai RM69
Terus nikmati harga ahli HANYA RM2416.80

- FREE POSTAGE
- CASH BONUS SHAKLEE
- JIMAT RM433.20 dari harga bukan ahli




Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.





Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,  PORT KLANG, PANDAMARAN,  BUKIT TINGGI, TELUK PANGLIMA GARANG , SIJANGKANG, SHAH ALAM, BANDAR PUTERA, BANDAR PUTERI, SG UDANG, KOTA KEMUNING, JALAN KEBUN, JOHAN SETIA