Sunday, 9 October 2016

Resepi Esp Mudah Dan Sedap Dengan Milo

Resepi Esp Mudah Dan Sedap Dengan Milo



Resepi Esp Shaklee
Resepi Esp mix Milo

(credit gambar dari facebook)


Cara Bancuh Esp dan Milo

1. Masukkan segelas air sejuk ke dalam botol Shaker
2. Kemudian masukkan  2 ke 3 sudu esp besar
3. Kemudian 2 ke 3 sudu besar milo atau ikut selera masing-masing.
4. Shakekan bagi sebati. Baru minum.

atau kalau nak tambah ais pun boleh or terus buat ice blended ikut citarasa masing-masing.


Ada yang kata tak boleh telan ESP lah rasa plain je.. tak sedap!hehe.. sebenarnya korang boleh try and error tau mix dgn minuman lain kecuali kafein jangan tau!!


Ni salah satu resepi ESP + miloo.minum sejuk², aduhai......sedap je lalu tekak.. kalau rajin buat smoothies or ice blended gitu.. my hubby rajin part blender2 ni..hehe..


Ni ada Customer bagi feedback
"Pagi semalam minum, tapi yang paling TAK BEST  perut tak minta nasi langsung.

Memang molek sangat kalau nak diet. HAHA....Haiiii...kecik comey la pinggang kamu dik.


Siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda.

Kebaikan ESP SHAKLEE
Kebaikan ESP SHAKLEE


Apa kelebihan ESP?


- kulit jadi lebih anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- kulit jadi lebih tegang dan sihat
- menghalang penyakit batu karang
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
- sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- elakkan kencing manis
- kuatkan ingatan memori
- sembuhkan luka
- melindungi dan menjaga rahim
- menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap




Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

No comments :