Monday, 31 October 2016

Pengedar Shaklee Seri Manjung dan Lumut, Perak

Assalamualaikum dan salam ceria semua.

Raihan nak kenalkan salah seorang team bisnes Shaklee di Perak yang aktif bershaklee. Meh Raihan kenalkan Kak Norhayatie bekas Jururawat dan fulltime WAHM (work at home mom) macam Raihan juga. Sebelum bis Shaklee kak Nor consume dulu produk Shaklee kemudian terjebak pula bisnes. Sambil makan sambil bisnes katanya.

Bagi kalian yang berada area Seri Manjung dan Lumut tu bolehlah hubungi kak Nor untuk dapatkan produk Shaklee secara cod. Kak Nor sedia berkhidmat untuk kalian. Jom Raihan kenalkan kak Nor yang cantik orangnya. Kulit gebus tu penangan Shaklee..hii..


Pengedar Shaklee Seri Manjung dan Lumut, Perak
Pengedar Shaklee Seri Manjung dan Lumut, Perak
Kak Norhayatie 0189760754



Sempat tanya rahsia kulit Kak Nor cantik gebu. Jawapannya :

"Sekarang memang tak leh miss alfafa bcomplex oste vitc n zinc bila ada stok memang best kulit rasa licin je. Zinc memang best rambut xgugur dah xde kelumumur kulit licin je. Ulser@luka cepat baik"


Haa.. bestkan. Sihat dalaman dan luaran amalkan produk Shaklee. Bagi nak dapatkan consultion Shaklee orang-orang Seri Manjung dan Perak tu boleh hubungi kak Nor ex-nurse berpengalaman boleh roger dia tau.
Kami juga alu-alukan bagi yang nak jadi ahli Shaklee samada nak makan sendiri or bisnes kami ada grup bisnes ekslusif untuk anda.

Kak Norhayatie 0189760754
FB Nor Syifa D'Beauty

Jom Shaklee!



No comments :