Friday, 28 October 2016

Botol Air Ekslusif Shaklee Buat Koleksi

Ya Allah! Cantiknya botol air Shaklee ni..haha.. jakun sikit. Bulan lepas shaker saiz 600ml dah beli dah buat koleksi gitu. Bulan ni tumbler Shaklee Ekslusif bulan ni Shaklee jual saiz 828ml. Boleh buat Shaker juga tau ada bebola dalam tu. Shake-shake senang je terus sebati nak bancuh Esp, Mealshake atau Cinch Shake yang super sedap tu. 

Sebenarnya nak dapatkan tumbler lawa ni ada syarat belian Shaklee punyalah gigih kena buat belian 100uv (harga ahli belian RM350 ke atas) baru boleh sebotol tau. Alhamdulillah Raihan dapat beli beberapa botol sebab bulan depan tumbler ni dah tak dijual lagi dah. Mungkin item lain pula. Ni rasa tak sabar nak tau offer bulan depan pula.

Botol Air Ekslusif Shaklee
Tumbler ekslusif Shaklee

Ok Raihan baik hati nak open jual pada yg belum ada shaker ni. Sebotol harga asal RM39. tapi Raihan nak bagi harga baik hati murah dari harga ni lagi. LIMITED EDITION dan limited 
stok kat Raihan tinggal berapa botol je. Sape cepat dia dapat.

Bawak botol air shaklee ni ke hulu hilir ni syok je. Nak-nak ahli Shaklee kan. Suka sangatlah hai dengan tumber ni sebab logo punya pasal.hehe... Tapi sebab boleh jadikan shaker juga. Ada tumbler ni gigih minum air kosong banyak. Pastikan minum air cukup 3 liter sehari ye untuk kesihatan lebih baik.



Nak dapatkan tumbler ni boleh hubungi Raihan 017-2549388. Siapa cepat dia dapat! Dengar cerita stok dah nak habis kat semua branch shaklee. 

No comments :