Friday, 7 October 2016

Best Ke Buat Bisnes Shaklee??

Best Ke Buat Bisnes Shaklee??

Antara Soalan popular..
1)Best ke buat Shaklee??
2)Buat bisnes Shaklee takde orang nak beli pun??
3)Ala sikitnya bonus shaklee.....
Jawapan saya
1) Best sangat2.. sebab sy sendiri enjoy buat bisnes bermula dgn makan sendiri.. sebab saya setia dan msh amalkan produk.. dan semestinya saya tahu kesan yg baik pd diri saya dan keluarga serta org lain yg dah ramai saya bantu tambah nila kesihatan mereka dgn izin Allah.. yg pntg perbetulkan niat kita... Alhamdulillah dgn shaklee dpt tajaan umrah dan car bonus bulanan tiap bulan shaklee byrkan....
2) Takde orang nak beli ye sebabnya awak menjual aje..tapi tak berkongsi apa yg awak amalkan.. dan cuba cek kita ni rajin buka kedai ke tak?? Guna 1 medium aje ke.. fb.. macam Raihan lebih kpd online juga.. Raihan ada blog dan Intagram juga.. orang kata nak senang bukan kerja mudah tau... keep on sharing konsisten.. selebihnya kita mohon doa pada Allah.... terbaik rajin2 follow mentor jgn ikut sendiri aje...hehe..
Lagi 1 dah tau awak buat bisnes Shaklee.. kawan fb ramai ahli shaklee gak.. camno org nak beli.... hii... sila cek kawan fb awk ye.... max 5000k..klau xpenuh lg sila ramaikan kwn...
3) Bonus kecik.. ye! Memang bonus sikit kalau kita sendiri tak tau mcm mana nak set target sebb shaklee dah bg panduan kira bonus tau.. makin bertambah jika kita tau target bonus kita nak... selain bonus untung runcit pun dapat.. orang kata bermula dgn bonus kecil bila kita bersyukur Allah datangkan pula bonus berganda... konsep utama bersyukur dan seterusnya kita kenalah tahu mcm mana nak capai bonus besar tu.. yang ni follow mentor juga....hii..

Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang Raihan 017-2549388 Hafiez 017-2549358
Pengedar Sah Shaklee Klang dan Port Klang
Raihan 017-2549388
Hafiez 017-2549358

Alhamdulillah Raihan buat bisnes Shaklee lbh 5tahun.. fokus mmg nak besarkan empayar lg utk yg nak bisnes atau mkn sendiri...
Biar lambat asal selamat!

Berminat nak jadi ahli Shaklee sekitar Bandar Botanic, Port Klang, Klang, Shah Alam, Bukit Tinggi, Andalas, Teluk Panglima Garang.


Nak rasai kelainan BERSHAKLEE?SIHAT, CERIA DAN GEMBIRA.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

ct_nusrat@yahoo.com
Free consultation for every purchase
LIKE Fanpage FB Babyqaireen Shoppe
FB: Raihan's Vita Shop 

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PORT KLANG, PENGEDAR SAH SHAKLEE PANDAMARAN, PENGEDAR SAH SHAKLEE BUKIT TINGGI, PENGEDAR SAH SHAKLEE TELUK PANGLIMA GARANG

No comments :